ροή ειδήσεων

Έτσι θα μας σκανάρουν τα περιπολικά

Η νέα εποχή αστυνόμευσης στην Ελλάδα είναι εδώ και πλέον τίποτα δεν θα διαφεύγει από τον Μεγάλο Αδελφό.


Πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε τα νέα περιπολικά οχήματα, στα οποία εγκαταστάθηκε το «Σύστημα Αυτόματης Αναγνώρισης Πινακίδων Απασχολούντων Οχημάτων».

Όπως μεταδίδεται, πρόκειται για ένα σύστημα που εξοπλίζει πάνω από 50 περιπολικά, με απόλυτη μυστικότητα για το πια είναι αυτά, είτε με σήματα της ΕΛ.ΑΣ είτε με «πολιτική» περιβολή, προκειμένου κανείς να μην «μυρίζεται» πως μπορεί να παρακολουθείται.

Ως βασικός σκοπός του συγκεκριμένου σαρωτή παρουσιάζεται ο εντοπισμός κλεμμένων οχημάτων, και αυτών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, τα αστυνομικά όργανα θα μπορούν να εντοπίσουν τα οχήματα στα οποία έχουν βεβαιωθεί παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και αυτές δεν έχουν τακτοποιηθεί, έχουν οικονομικές εκκρεμότητες (πχ απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας), έχει αφαιρεθεί η άδεια κυκλοφορίας κλπ.

Όπως σχολιάζει το Newsauto.gr «πολύ σύντομα θα εντοπίζονται με το σύστημα αυτό και τα ανασφάλιστα οχήματα, αφού ολοκληρώνεται η διασταύρωση στοιχείων των εμπλεκόμενων Υπουργείων με τον κεντρικό υπολογιστή της ΕΛ.ΑΣ. Με αυτόν είναι συνδεδεμένοι και οι φορητοί υπολογιστές του συστήματος αυτόματης αναγνώρισης πινακίδων».

Το σύστημα έχει τη δυνατότητα μέχρι και 15.000 ανάγνωσης πινακίδων την ώρα, ενώ διαβάζει ακόμα και τις πινακίδες οχημάτων που κινούνται με ταχύτητες άνω των 170 χιλιομέτρων την ώρα!

Εννοείται πως οι αστυνομικοί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν, καθώς όλα πλέον καταγράφονται ηλεκτρονικά, εάν ο οδηγός έχει χρέη στο Δημόσιο και έτσι να τον σταματούν και να τον οδηγούν σε, γιατί όχι, σε αυτόφωρο.

Όλα τα προσωπικά στοιχεία θα βγουν στην φόρα, προσβάσιμα ακόμα και κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Η Ελλάδα μπαίνει στην εποχή του Μεγάλου Αδελφού...

/thesecretrealtruth.blogspot.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *