ροή ειδήσεων

Συλλογική σύμβαση εργασίας υπέγραψαν τα ΚΑΕ με τους εργαζόμενους


Η Εταιρία «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ», τα γνωστά ΚΑΕ, που σήμερα
ανήκουν στην Ελβετική Εταιρία DUFRY , τη μεγαλύτερη εταιρία ταξιδιωτικού εμπορίου στο κόσμο, υπέγραψαν με τους εργαζόμενους σε αυτήν νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, από τις ελάχιστες που έχουν υπογράψει εταοτείες στα χρόνια της κρίσης της ελληνικής οικονομίας.

Από την 1 Ιουλίου 2016 τέθηκε σε εφαρμογή η υπογραφείσα νέα συλλογική επιχειρησιακή σύμβαση, με την οποία δίδεται αύξηση 1% σε όλο το προσωπικό. Ακόμη, η Εταιρία προχώρησε στην εφαρμογή ενός ομαδικού συνταξιοδοτικού προγράμματος για το προσωπικό της, εισφέροντας ποσοστό 2% επί των μηνιαίων μικτών αποδοχών κάθε εργαζομένου που θα μετέχει στο πρόγραμμα.

Τα ΚΑΕ στα χρόνια της κρίσης, 'οπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου της εταιρείας, αύξησαν, αντί να μειώσουν, το προσωπικό τους, δεν μείωσαν τους μισθούςτων εργαζομένων.

Τα ΚΑΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες για ανάπτυξη, κυρίως μέσα από την αναμόρφωση των χώρων τους, όπως έγινε πρόσφατα με την ανακαίνιση της ExtraSchengenπεριοχής στο ΔΑΑ – μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη –την αναμόρφωση των καταστημάτων στα αεροδρόμια Ρόδου, Θεσσαλονίκης και στο λιμάνι Σύμης καθώς και μέσα από τη δημιουργία νέων, όπως αυτό στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *