ροή ειδήσεων

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΑΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΔΑ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!
ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ!!!
ΝΕΡΑΤΖΑΚΗ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ!!!! ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΟΘ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/8/16 18:51

    Η Ε.ΣΥ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ
    12 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΡΟΔΟΥ ......…………………………………………
    ΝΟΜΟΣ 4389/2016
    Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ...


    ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 38 ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. …………………………………………
    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ !!!

    10 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ
    ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

    ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΧΑΝΙΩΝ 12 ΝΕΕΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ Δ.Ο.Υ.

    Ε.ΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ??
    ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/8/16 19:17


    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
    ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ- ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...................

    .......ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΝ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣ
    ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ..............

    ,,,,,,,,,ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΟΥ

    ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ
    ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΟΥ

    ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΡΑΧΤΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΥΤΗΣ
    ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ
    ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ
    ΣΥΜΠΕΡΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΘΕ
    ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ
    ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ

    ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥ...........
    ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/8/16 19:20


    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.

    Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

    Ο Συνέλληνάς μας, κατέθεσε ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ , κατόπιν της οποίας εξουσιοδότησε την Τράπεζα, όπως εισπράξει, από Δύο (2) περιουσιακά τους στοιχεία, στα οποία είναι δικαιούχοι και τελικοί αποδέκτες των συγκεκριμένων ποσών, όπως αυτά έχουν οριστεί απ τον Αποκλειστικό Κύριο, Νομέα και Κάτοχο Αρτέμη Σώρρα και όπως περιγράφονται στην εξώδική τους εντολή – δήλωση- Εξουσιοδότηση.

    Η τράπεζα ΟΥΔΕΠΟΤΕ απέρριψε την πληρωμή. Αντιθέτως την αποδέχθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/8/16 19:21

    Δεδομένο του ότι η δραστηριότητα των τραπεζών, άπτεται του Δημοσίου συμφέροντος, καθώς συμπλέκεται έντονα με την εθνική οικονομία και επηρεάζει ευρύτερο κύκλο συναλλασσομένων, κάθε τράπεζα υποχρεούται, να προβαίνει σε ενδελεχή έλεγχο της εγκυρότητας, νομιμότητας και ισχύος, κάθε αξιογράφου (επιταγής / συναλλαγματικής), που κομίζεται εις αυτήν προς πληρωμή και είσπραξη, καθώς και του κατατεθειμένου εις αυτήν ρευστού χρήματος, όπως επίσης να μεριμνά και δια τον έλεγχο της ύπαρξης, εγκυρότητας και ισχύος του λογαριασμού, μέσω του οποίου ζητείται να πραγματοποιηθεί οιαδήποτε συναλλαγή.

    Σε περίπτωση δε, που βρεθεί ότι το κομιζόμενο αξιόγραφο ή/και το κατατεθέν ποσό σε ρευστό χρήμα, είναι πλαστό, νοθευμένο ή κλαπέν, η τράπεζα ΟΦΕΙΛΕΙ, αιτιολογημένα, εντός πενθημέρου, ν’ απορρίψει το παρά τον νόμο κατατεθέν εις αυτήν χρηματοοικονομικό εργαλείο, καθώς και να κινήσει πάραυτα ποινική δίωξη κατά του κομιστή.

    Στην προκειμένη περίπτωση, η τράπεζα όχι μόνο αποδέχθηκε με την μη απόρριψη της αλλά και επικύρωσε την εγκυρότητα αξία και την ισχύ της κατατεθείσας πληρωμής.

    Άρα, οι τράπεζα καθώς και η συμβολαιογράφος, με τον επισπευμένο πλειστηριασμό, διέπραξαν και διαπράττουν σε βάρος του πολίτη τα εγκλήματα της Παράβασης Καθήκοντος με σκοπό την προσπόριση παράνομου περιουσιακού οφέλους κατά Νόσφισιν Εξουσίας, της Απάτης, της Κλοπής κατά Συναυτουργία και δια της πρόκλησης αθέμιτης οικονομικής και κοινωνικής ζημίας επί των περιουσιακών των στοιχείων.
    Ο πολίτης, με καθόλα σύννομες διαδικασίες, ενημέρωσε με πράξη κατάθεσης των εγγράφων, τόσο την τράπεζα όσο και την Συμβολαιογράφο δια τα εγκλήματα που διαδραματίζοντο και ζήτησε την ακύρωση αυτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/8/16 19:22

    Παρόλα ταύτα, η τράπεζα και η Συμβολαιογράφος, ακάθεκτοι προχώρησαν στη διεκπεραίωση του παράνομου πλειστηριασμού.
    Οι Έλληνες όμως δεν τα έβαλαν κάτω. Σύσσωμα τα Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. συμπαραστάθηκαν στον Συμπολίτη μας, την σημερινή ημέρα του Πλειστηριασμού και ετοιμάστηκαν να είναι μάρτυρες σε αυτήν την παράνομη κλοπή που θα εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.
    1. Το πρωί της ιδίας ημέρας, ο Συνέλληνας κατέθεσε Έγκληση για αυτόφωρη διαδικασία κατά των α) Διευθυντή της Τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., β) της Συμβολαιογράφου και γ) ως και κατά παντός ετέρου υπευθύνου ήθελε βρεθεί κατά την διενέργεια της προανάκρισης, ως αυτουργός των διερευνούμενων εγκλημάτων εις βάρος της ιδιοκτησίας τους.
    2. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις με προσπάθεια να αποτρέψουν τον Συνέλληνα να προχωρήσει στην κατάθεση της Έγκλησή του, δια να προκληθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
    3. Εκείνος όμως, συνέχισε και κατάγγειλε την Απάτη και την Κλοπή, διότι γνωρίζει ότι τα όσα ο ίδιος επικαλείται είναι ουσιαστικά και πραγματικά και επικυρώνονται από αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα στοιχεία.
    4. ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
    5. Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν Δίκαιη. Εμείς ως απλοί πολίτες, μαχόμαστε δια το Δίκαιο και επαφιώμεθα στην υπευθυνότητά των Οργάνων της Τάξεως, δια την προστασία των δικαιωμάτων ημών κατά το Σύνταγμα και τους νόμους. Στην προκειμένη περίπτωση, η Αστυνομία, έπραξε ότι ο νόμος επιτάσσει, όπως είθισται να είναι αμερόληπτοι κατά την φάση που εκτελείται η τέλεση των επικίνδυνων εγκλημάτων και καθίσταται ευχερέστερη η συγκέντρωση των αποδείξεων και η αποκατάσταση της διαταραχθείσας κοινωνικής ειρήνης.

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/8/16 19:24

    Αγαπητοί Συνέλληνες.
    Αυτή η μάχη που δίνουμε σώμα με σώμα με το καθεστώς της τρομοκρατίας, που έχει βιάσει κάθε τι υγιές της ζωής μας, που μας έχει στερήσει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης και ευημερίας, που μας έχει χρεώσει και ξαναχρεώσει παράνομες ανύπαρκτες οφειλές και μας φόρτωσε ένα επαχθές και απεχθές, δυσβάστακτο δημόσιο αλλά και ιδιωτικό χρέος, μπορεί να κερδηθεί μόνο όταν συνενωθούμε.

    Εμείς, εις την Ελλήνων Συνέλευσις, παρέχουμε τα εργαλεία, τους μηχανισμούς, αλλά και την περιουσία, και παράλληλα εφοδιάζουμε τον Έλληνα με γνώσεις δια να μπορέσει από μόνος του να υποστηρίξει το Δίκαιο του και να σκοτώσουμε όλοι μαζί την αντινόηση και να εδραιωθούμε ως Ελλήνων Πολιτεία.

    Σήμερα το αποδείξαμε. Όλοι μαζί ορθώσαμε το ανάστημά μας και κερδίσαμε ένα ακόμα πλατύσκαλο σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα.

    Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενεργοποιηθούν στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. να ενωθούν με τα αδέλφια τους και όλοι από κοινού να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα ότι ο Έλληνας Ενωμένος ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ!

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/8/16 19:32

    Η «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝΑΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΘΗ Η’ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ (20 / 07/ 2016)
    ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ!

    ΣΤO ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.



    ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ..

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ…

    ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ, ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, Η’ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ;

    ΑΛΛΙΩΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ

    ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΤΗΣ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ==

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ==ΚΥΡΙΟΙ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/16 00:38

      Δεν ξέρεις να κάνεις κάτι άλλο εκτός από copy-paste?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος18/8/16 02:15

    ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/8/16 04:59

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
    ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,
    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ
    ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
    ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

    «ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ – ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ ΚΤΛ)»

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

    ΗΤΟΙ:
    α) ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012,
    ΚΑΙ β) ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ 2013
    ( ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 6199/4-9-2016)

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ Τ
    ΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,
    ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Η ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,
    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/8/16 05:08

    ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΕΙ,
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ
    ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,
    ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ,
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΟΙ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΤ” ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞ” ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,
    ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
    ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (Τηλ. +306909110061)
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Τηλ. +306945422023)


    Ε,ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 1 2241600722
    Ε,ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 2 2241304229
    Ε.ΣΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
    Ε.ΣΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *