ροή ειδήσεων

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ


Ερωτευμένη και αρραβωνιασμένη η Πάππας


«Με παντρεύεσαι;»

«Ναι»

Ο αρραβωνιαστικός της Αλεξίας Πάππας, ο Τζέρεμι, που βρίσκεται εδώ στο Ρίο με τους γονείς και τον αδελφό της, Λούις, τη ζήτησε σε γάμο μια βδομάδα ακριβώς νωρίτερα. Η διάθεσή της λοιπόν στη διάρκεια της κούρσας ήταν φοβερή.

«Και βέβαια είπα ναι, αφού είμαι ερωτευμένη μαζί του και ευτυχισμένη. Δεν υπήρχε άλλη απάντηση» μου έλεγε η Αλεξία, που η καταγωγή της έλκει από τη Ρόδο χάρη στον πατέρα της, Γιάννη.

«Πάντως γάμος δεν πρόκειται να γίνει φέτος, ίσως τη νέα χρονιά, θα δούμε» λέει η Αλεξία, που ταιριάζει σε όλα με τον παραγωγό ταινιών Τζέρεμι. Βλέπετε, και η ίδια ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίων και τη δημιουργία ταινιών στο Ορεγκον, όπου και ζει οικογενειακώς.

Εχει γράψει το μονόπρακτο «ένα μοναχικό αγόρι τρώει το γεύμα του με το γεύμα του» και μια αυτοβιογραφία με τίτλο «Tracktown», που παίχθηκε στις 4 Ιουνίου στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Λος Αντζελες.

Η Αλεξία έχασε τη μητέρα της στην ευαίσθητη ηλικία των τεσσάρων ετών από μία απροσδόκητη και ανεξήγητη μέχρι σήμερα αυτοκτονία. Μεγάλωσε λοιπόν με τον πατέρα της και τον αδελφό της, αλλά επί της ουσίας με τη γιαγιά της.

«Μιλούσε πάντα ελληνικά η γιαγιά μου, τη θυμάμαι τη γλώσσα, πάντα ήξερα ότι είμαι ελληνικής καταγωγής από τη Ρόδο. Μου έλεγε "μάνα μου" και "παιδάκι μου" συνέχεια. Μαγείρευε για μένα τα αγαπημένα μου φαγητά, τη σπανακοτυρόπιτα, το χταποδάκι και τους κουραμπιέδες. Λατρεύω τους κουραμπιέδες» λέει η Αλεξία, που προσπαθεί να μιλάει συνεχώς ελληνικά, έστω και με δυσκολία.

«Είδα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας από την τηλεόραση. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά και τώρα ένιωσα τόσο περήφανη που μετείχα με την ελληνική σημαία στην παρέλαση της τελετής έναρξης στο Ρίο».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *