ροή ειδήσεων

Γραμματόσημο κάνουν τα ΕΛΤΑ τον... Τζον Κατσιματίδη


Νέο γραμματόσημο με το πορτραίτο του Τζον Κατσιματίδη θα εκδώσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τιμώντας έτσι τον δισεκατομμυριούχο Ελληνοαμερικανό ομογενή.

Σύμφωνα με την Huffington Post, ο ίδιος θα παρευρεθεί στην τιμητική τελετή στην Ελλάδα την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο 67χρονος Κατσιματίδης, με καταγωγή από τη Νίσυρο, διαθέτει χαρτοφυλάκιο 3,5 δισ. δολ. στην εταιρεία του READ APPLE GROUP τα οποία επενδύσει σε διάφορες δραστηριότητες και κλάδους, από ενεργειακά projects έως και σούπερ μάρκετ και αεροπλάνα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ.



Μάλιστα, ερωτηθείς για το ποιος θεωρεί ότι θα είναι ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου, δήλωσε ότι «αν οι εκλογές διεξάγονταν αύριο, η Χίλαρι θα νικούσε. Αλλά απομένουν δύο μήνες ως την ημέρα της κάλπης και όλα θα κριθούν στις 26 Σεπτεμβρίου από την τηλεοπτική αναμέτρηση των δύο αντιπάλων. Και οι δύο υποψήφιοι είναι φίλοι μου και θα χαρώ για τη νίκη τους».

Σε ερώτηση για την προσφορά του για το Hilton στην Ελλάδα είπε ότι «έχει προσπαθήσει πολλάκις να επενδύσει στην Ελλάδα κι ότι δεν θα πάψει να προσπαθεί» ενώ για την ελληνική κρίση δήλωσε ότι «χρειάζονται περισσότερες διαπραγματεύσεις με τους εταίρους της Ελλάδας». Ερωτηθείς για το Grexit δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *