Έχουμε συνηθίσει πολλές φορές να βάζουμε κάτι στο ψυγείο νομίζοντας
ότι μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο και να μην χαλάσει.
Αυτό έχει μια δόση αλήθειας αλλά δεν πρέπει να γίνεται στην υπερβολή του καθώς μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Για παράδειγμα υπάρχουν κάποια τρόφιμα που δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο. Δείτε τέσσερα από αυτά...
1. Μέλι
Μην το βάζετε στο ψυγείο γιατί πολύ σύντομα θα κρυσταλλώσει. Αποθηκεύστε το σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνα σας.
2. Ψωμί
Αν βάλετε το ψωμί μέσα στο ψυγείο πολύ σύντομα θα στεγνώσει και θα σκληρύνει. Αφήστε το καλύτερα στην ψωμιέρα και καταναλώστε το σύντομα ή αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα π.χ. για μπιφτέκια βάλτε το στην κατάψυξη.
3. Κρεμμύδια
Η υγρασία του ψυγείου βοηθά τα κρεμμύδια να μουχλιάζουν πιο σύντομα οπότε δεν είναι η καλύτερη λύση να τα αποθηκεύετε εκεί.
4. Πατάτες
Aν βάλετε τις πατάτες στη συντήρηση θα αποκτήσουν πολύ σύντομα γλυκιά γεύση. Καλύτερα να τις βάλετε σε μια χάρτινη σακούλα και σε δροσερό μέρος.
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.