ροή ειδήσεων

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στηρίζει τη Ρόδο ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης


Από το αεροδρόμιο Διαγόρας στο Δημαρχείο Ρόδου κατευθύνθηκε χθες 23 Αυγούστου η ελληνίδα καταξιωμένη παγκοσμίως ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, προκειμένου να συναντήσει τον Δήμαρχο Ρόδου ο οποίος την περίμενε για μια ιδιαιτέρως ζεστή και ουσιαστική επίσκεψη στο γραφείο του.

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος την καλωσόρισε και την συνεχάρη για την σπουδαία παραγωγή με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων MandolinARTE, που η κ. Πρωτοψάλτη επέλεξε να παρουσιάσει σε δυο συναυλίες στη Ρόδου, στις 24 και 25 Αυγούστου στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη.

Η κα Πρωτοψάλτη τόνισε την αγάπη που τρέφει στη Ρόδο την οποία επισκέπτεται συχνότατα και αθόρυβα, ενώ δήλωσε ότι θα είναι ένθερμη αρωγός στην προσπάθεια διεκδίκησης του Τίτλου Πολιτιστική πρωτεύουσα 2021. Σχετικά με την πολιτική της δράση τόνισε ότι 22 μέρες του παρελθόντος της ως πολιτικός της απέδειξαν ότι αγαπά πολύ την Ελλάδα αλλά γεννήθηκε για την Μουσική και δυστυχώς δεν μπορεί να συνδυάσει τόσο δύσκολους ρόλους.

Παρόντες στη συνάντηση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου ήταν η μάνατζερ της κας Πρωτοψάλτη κ. Τόνια Δραγούνη, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ Τέρης Χατζηιωάννου και η αντιδήμαρχος πρόνοιας κ Λίτσα Κρεμαστινού-Ροδίτη , ενώ στην εκτενή ενημέρωση που έκανε ο κος Χατζηιωάννου για την υποψηφιότητα της Ρόδου ανάμεσα σε Καλαμάτα και Ελευσίνια αυθόρμητα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απάντησε : «Μα εμείς θα την κερδίσουμε γιατί τα’ χουμε όλα».

Η κ Πρωτοψάλτη αναφέρθηκε και στην συγκίνηση που νοιώθει κάθε φορά που γίνεται πρεσβευτής της Ελλάδας στο Εξωτερικό τονίζοντας ότι η μουσική καταφέρνει να διεισδύσει σε όλο τον πλανήτη τον δυναμισμό του ελληνισμού αποδεικνύοντας ότι με πειθαρχία και στόχο η χώρα μας μπορεί να πετύχει τα καλύτερα σε κάθε επίπεδο. «Χρειάζεται πειθαρχία όπως στον πρωταθλητισμό για να φέρουμε την Ελλάδα και την Ρόδο όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί στην καρδιά μας ζει αιώνια και με τα πιο έντονα χρώματα» τόνισε και ευχαρίστησε θερμά για την φιλοξενία διαθέτοντας τον εαυτό της σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του νησιού.

Ο δήμαρχος αφού έκανε μία αναδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της Ρόδου, ευχαρίστησε την κα Πρωτοψάλτη για την αγάπη της προς τη Ρόδο, τη στήριξη της στην διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης και εξέφρασε τη βεβαιότητα για την επιτυχία των δύο συναυλιών, αφού οι Ροδίτες αγαπούν εξίσου την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/8/16 16:00

    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΩΣ Κ Ο ΦΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΧΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ Η ΟΜΩΡΦΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/8/16 22:49

    ΜΑΝΕΚΕΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΩΤΗΣ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/8/16 08:58

    Μάλλον νύχτα ήρθε και νύχτα έφυγε η λεγάμενη, δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι δεν είδε τους τόνους τα σκουπίδια στους δρόμους, τις καρακιτσαριό παράνομες πινακίδες και τους άθλιους δρόμους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/8/16 10:19

    ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ? ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *