ροή ειδήσεων

Πού πήγαν οι Έλληνες το Δεκαπενταύγουστο; Στο facebook!


Το Δεκαπενταύγουστο, οι Έλληνες “έλιωσαν” στο facebook. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον τα στοιχεία της Cosmote, σύμφωνα με τα οποία οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας αύξησαν την κίνηση δεδομένων στο δίκτυο κινητής Cosmote κατά 66% το τριήμερο.

Από τις 13 έως και τις 15 Αυγούστου, η κίνηση mobile data στα δίκτυά της ξεπέρασε τα 475 terabytes, από τα οποία 30% περίπου κινήθηκαν μέσω δικτύων 4G και 4G+, σημειώνοντας αύξηση 342% σε σχέση με πέρυσι. Συνολικά από την 1η Αυγούστου, η κίνηση δεδομένων ξεπέρασε τα 2,1 petabytes (1 petabyte=1000 terabytes), αυξημένη εντυπωσιακά, κατά 60% από το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Οι νησιωτικές περιοχές με την μεγαλύτερη αύξηση κίνησης είναι οι Σποράδες (+100%), ηΖάκυνθος (+87%), η Κέρκυρα (+80%), η Λήμνος & Άγιος Ευστράτιος (+78%) και η Αμοργός – Αστυπάλαια & Μικρές Κυκλάδες (+70%).

Η Πιερία (+70%), η Νέα Καλλικράτεια & τα Νέα Μουδανιά (+66%) και η περιοχή τηςΚασσάνδρειας & Δυτικής Σιθωνίας (+61%) ήταν αντίστοιχα οι ηπειρωτικές περιοχές με την μεγαλύτερη αύξηση κίνησης. Με αύξηση περίπου 50% στην κίνηση data ακολουθούν Καβάλα, Πήλιο και Ηλεία.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της εταιρείας, οι Έλληνες προτίμησαν το facebook για την ενημέρωσή, την ψυχαγωγία και το φλέρτ τους. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν αρκέστηκαν μόνο στην ανάγνωση ειδήσεων, αλλά ανάρτησαν φωτογραφίες τους, συνομίλησαν και έμαθαν τα νέα των διαδικτυακών τους φίλων. Μάλιστα, η Ελλάδα βρίσκεται πρώτη στη λίστα με τις χώρες που φλερτάρουν έντονα μέσω facebook.

Η hot δραστηριότητα του φετινού καλοκαιριού και ιδίως του Δεκαπενταύγουστου δεν ήταν οι παραδοσιακές ρακέτες, αλλά οι selfies και τα posts στο facebook.







Ακόμα και οι διάσημοι stars της ελληνικής showbiz, το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, ήταν συνδεδεμένοι στο facebook και “ενημέρωναν” με φωτογραφίες και posts τους θαυμαστές τους, για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις. Μεταξύ αυτών ήταν η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς και η ‘Ελενα Παπαβασιλείου.Η Δέσποινα Βανδή κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία της Λήμνου, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μαγιό.Η Δέσποινα Βανδή εύχεται χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. O Σάκης Ρουβάς πέρασε την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου παρακολουθώντας Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα τον Λευτέρη Πετρούνια. Με αυτή τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο profile του στο facebook έδωσε τα συγχαρητήρια του στον χρυσό Ολυμπιονίκη.Η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου στις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως μαθαίνουμε από το facebook της.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *