ροή ειδήσεων

Αδειάζει την ΕΠΟ η FIFA: Υπό διεθνή εποπτεία η ελληνική διαιτησία!


Ολοκληρωτικό άδειασμα της ΕΠΟ από τη FIFA. Πληροφορίες αναφέρουν πως

κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ομοσπονδίας λίγο πριν τις 10:30, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ενημέρωσε τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τους συνεργάτες του πως η παγκόσμια ομοσπονδία θα πάρει από τα χέρια της ΕΠΟ τη διαιτησία και θα επιβάλει διεθνή εποπτεία στην ΚΕΔ!

Στη νέα επιτροπή διαιτησίας θα συμμετέχουν μόνο διεθνείς πρώην διαιτητές, ενώ τελειώνει ο εκλεκτός της ΕΠΟ, Δημήτρης Γκρούτσης. Παράλληλα την επιτήρηση της ΚΕΔ θα αναλάβει ένα σώμα από Έλληνες αλλά ΚΑΙ ξένους παράγοντες.

Πρόκειται για σαφή απόδειξη της δυσαρέσκειας της FIFA για τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΠΟ στο κομμάτι της διαιτησίας και όχι μόνο. Και λέμε «όχι μόνο», γιατί η παγκόσμια ομοσπονδία παρουσιάζεται κάθετη και στο ζήτημα της σύνθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας αναγνωρίζοντας πως στελεχώθηκε από την ελληνική ομοσπονδία με τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται κάποια συμφέροντα.

Ο κ. Κουτσοκούμνης έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, τον οποίο θα ενημερώσει για όλες τις αποφάσεις της FIFA, ενώ υπενθυμίζεται πως την Τρίτη υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League, για πρώτη φορά στα χρονικά.



Πηγη sportfm

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *