ροή ειδήσεων

Πανηγυρίζουν οι λαθρομετανάστες: H ανθελληνική κυβέρνηση θα νομιμοποιήσει και θα μονιμοποιήσει όλους τους “προσωρινά διαμένοντες πρόσφυγες”


Αφήνοντας πλέον στην άκρη κάθε είδους πρόσχημα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
δείχνει τις αληθινές της προθέσεις ως προς την νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών.

Δια στόματος του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, η κυβέρνηση έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή της να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, προκειμένου οι σχεδόν 60.000 εγκλωβισμένοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα να έχουν δικαιώματα παιδείας, εργασίας, στέγασης και υγείας.

Το γεγονός ότι ο Μουζάλας μας ενημερώνει με κάθε επισημότητα ότι ξεκινάνε οι διαδικασίες για την απόδοση δικαιωμάτων, τα οποία με την σειρά τους θα οδηγήσουν στην νομιμοποίηση αυτών των ανθρώπων, αποτελεί ουσιαστικά την έναρξη των ενεργειών “ένταξης” των λαθρομεταναστών με νόμιμο τρόπο στην Ελληνική κοινωνία.

Είναι ολοφάνερο ότι ο αριθμός των 58.452 λαθρομεταναστών, ο οποίος αναφέρεται από τον Μουζάλα είναι εντελώς πλασματικός, καθώς αφορά μόνο όσους εκ των παράνομα εισερχομένων στην Χώρα μας επέλεξαν να καταγραφούν μέσω των διαδικασιών εκείνων που προσεφέρθησαν στα νησιά του Αιγαίου.

Και είναι εντελώς πλασματικός, γιατί λείπει ένα τεράστιο ποσοστό αυτών των παράνομα εισερχομένων, οι οποίοι ήρθαν το καλοκαίρι του 2015 με το πρώτο τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης, όπου οι καταγραφές τους ήσαν ή σχεδόν ανύπαρκτες ή εντελώς πλασματικές, όπως άλλωστε έχει διαβεβαιωθεί από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που έκαναν ελέγχους στην κατάσταση που επικρατούσε στα Ελληνικά νησιά.

Έτσι, λοιπόν, οι “προσωρινά διαμένοντες πρόσφυγες” θα νομιμοποιηθούν και μονιμοποιηθούν, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κατάσταση που θα επακολουθήσει.
Όλα αυτά ίσως αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, την απαρχή άλλων εξελίξεων, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την προσπάθεια απόδοσης εκλογικών δικαιωμάτων στους νομιμοποιηθέντες πλέον μετανάστες, που πια θα έχουν στα χέρια τους, συν τοις άλλοις και το ισχυρό όπλο της ψήφου. Είναι γνωστές οι απόψεις του Μουζάλα και των πολιτικών του προϊσταμένων στην κυβέρνηση, αλλά και των γνωστών κύκλων του εξωτερικού, να μετατραπεί ολόκληρη η Ελληνική επικράτεια σ' έναν απέραντο καταυλισμό για όσους εισέρχονται παράνομα στην Χώρα μας.

Και φυσικά η επιχείρηση μετατροπής ολόκληρης της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών δείχνει ξεκάθαρα ότι ο αριθμός των μεταναστών, που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, ξεπερνά κατά πολύ τον αριθμό των 60.000 που επισήμως δέχεται η κυβέρνηση.

Ακολουθώντας την τακτική του σαλαμιού η κυβέρνηση και το υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο του “συνταγματικού τόξου” δείχνουν τις πραγματικές τους διαθέσεις ως προς την μετατροπή της Χώρας σε ένα πολυπολιτισμικό χωνευτήρι.

Την αρχική ιδέα της καλλιέργειας της συμπόνοιας και της συμπάθειας προς τους “πρόσφυγες”, τους οποίους “οφείλουμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο για το προσωρινό διάστημα που θα μείνουν στην Χώρα μας”, διαδέχεται πλέον η νομιμοποίησή τους, με αποτέλεσμα η διαμονή τους να είναι επ' αόριστον. Για όσους παραμένουν “αμετανόητοι”, “δύσκαμπτοι”, “καχύποπτοι” και καλλιεργούν όχι με πράξεις βίας αλλά με την άποψή τους (!) την... ξενοφοβία, την μισαλλοδοξία και την μνησικακία υπάρχει και η ποινικοποίηση με συνοπτικές διαδικασίες της άρνησης αποδοχής της νέας πραγματικότητας που ετοιμάζουν οι πάσης φύσεως εθνομηδενιστές...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *