ροή ειδήσεων

Αυτά που κρύβουν οι “φιλάνθρωποι” κυβερνώντες: Ανεξέλεγκτες συμμορίες λαθρομεταναστών βιάζουν μικρά παιδιά στα “hot spot”


Το απίστευτο μπάχαλο που επικρατεί στην χώρα μας με το λαθρομεταναστευτικό, αλλά και τους βιασμούς μικρών παιδιών στα "hot spot" του Σύριζα αποκαλύπτει ο Guardian.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ παιδιά από την ηλικία των 7 ετών πέφτουν θύματα κακοποίησης με χαρακτηριστική περίπτωση την σεξουαλική κακοποίηση ενός 7χρονου κοριτσιού στο "hot spot" της Softex. Σε άρθρο με τίτλο του «Σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά στα ελληνικά κέντρα προσφύγων», φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανώσεις υποστηρίζουν πως «παιδιά που έχουν εγκαταλειφθεί σε υποτιθέμενα στρατόπεδα στην Ελλάδα, που χτίστηκαν για την αντιμετώπιση της κρίσης της μετανάστευσης της Ευρώπης -πολλοί από τους οποίους είναι πιθανό να ζητήσουν άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο- έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά».

Η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη εθελοντή, σημειώνει πως στο στρατόπεδο της Softex νεαρά κορίτσια έχουν κακοποιηθεί από συμμορίες ανδρών. Μάλιστα, μια οικογένεια από το Ιράκ αναγκάστηκε να μετακινηθεί σε κατάλυμα έκτακτης ανάγκης έξω από το στρατόπεδο μετά από επίθεση που δέχθηκε η 7χρονη κόρη του.

«Οι γονείς ακόμα δεν πιστεύουν τι συνέβη. Ένας άνδρας από μία από τις ομάδες ''μαφίας'' ζήτησε από την 7χρονη να έρθει στη σκηνή του για να παίξουν παιχνίδι στο κινητό του και στη συνέχεια έκλεισε την τέντα. Η μικρή γύρισε με σημάδια στα χέρια και στο λαιμό της. Αργότερα, το κορίτσι περιέγραψε πώς είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. Σημάδεψε τη ζωή μίας 7χρονης», δήλωσε ο εθελοντής, που δεν ήθελε να κατονομαστεί. Η οικογένεια, σύμφωνα με τον εθελοντή, σκέφτεται να επιστρέψει στην χώρα της, αφήνοντας πίσω της το όνειρο της Ευρώπης.

Η Άννα Σιάρα Νάβα από τους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα" στη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε πως έχει ακούσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης, τονίζοντας πως τουλάχιστον 10 γυναίκες έχουν καταγγείλει κάποιο συμβάν. «Είναι δύσκολο για τους ασυνόδευτους ανηλίκους, 16-17 ετών, να επιβιώσουν. Εκεί, νικά ο ισχυρότερος. Το βράδυ δεν βλέπετε παιδιά, επειδή κρύβονται σε σκηνές. Οι γυναίκες φοβούνται. Καταγγέλλουν πως κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν μπορούν να πάνε μόνες τους στην τουαλέτα. Έχουν ακούσει όλοι τις αναφορές για επιθέσεις», λέει.

Κατά τα άλλα οι... φιλάνθρωποι και αλληλέγγυοι κυβερνώντες των Σύριζα - Ανέλ έχουν υπό πλήρη έλεγχο την λαθρομεταναστευτική κρίση στην χώρα μας.


ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *