ροή ειδήσεων

KYON: Tο πιο «έξυπνο» κολάρο για σκύλους είναι ελληνικό!


Η ΚΥΟΝ – μία αμιγώς ελληνική startup εταιρεία – σχεδίασε ένα «έξυπνο» κολάρο για σκύλους
και γάτες, το οποίο είναι ήδη υποψήφιο για ένα εκ των δύο κορυφαίων βραβείων στο διεθνή διαγωνισμό σχεδίασης IDEA.

Η KYON ανακοινώνει την υποψηφιότητά της ως «Top Winner» στο διεθνή διαγωνισμό σχεδίασης IDEA, έναν από τους κορυφαίους θεσμούς στο χώρο της σχεδίασης στον κόσμο. Στα βραβεία IDEA – τα οποία τελούν υπό την αιγίδα της Ένωσης Βιομηχανικών Σχεδιαστών Αμερικής– βραβεύονται κάθε χρόνο προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καινοτόμο σχεδίαση, την κοινωνική προσφορά καθώς και τη συνολική αισθητική τους.


Η επιλογή του KYON Pet Tracker ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα της χρονιάς, αντικατοπτρίζει τόσο των πρωτοπόρα τεχνολογική προσέγγιση της εταιρείας όσο και την πρωτότυπη σχεδιαστική φιλοσοφία που διέπει το προϊόν.

Το ΚΥΟΝ είναι το πρώτο κολάρο για κατοικίδια, το οποίο διαθέτει υπερσύγχρονους αισθητήρες και ξεχωρίζει για την πλειάδα σύνθετων λειτουργιών που διαθέτει, όπως:
Εντοπισμό θέσης και πλοήγηση προς το χαμένο κατοικίδιό μας μέσω της τεχνολογίας 3D GPS και της κινητής τηλεφωνίας.
Αποτροπή πιθανής θερμοπληξίας του σκύλου μας μέσω του αισθητήρα θερμοκρασίας.
Αποφυγή πνιγμού: Η ειδοποίηση αποφυγής πνιγμού ενεργοποιείται όταν π.χ. ένας σκύλος πέσει τυχαία σε πισίνα, στη θάλασσα ή από προκυμαία σε βαθιά νερά.
Συνεχές γάβγισμα/αποτροπή καβγάδων: Με τη λειτουργία «Shhh!» το KYON μας προσφέρει έναν ήπιο τρόπο να σταματήσει το συνεχές νευρικό γαύγισμα με την εκπομπή μιας δέσμης υπερήχων. Επιπλέον, επειδή οι καβγάδες -ειδικά μεταξύ σκύλων- είναι ένα σχετικά συνηθισμένο φαινόμενο, η λειτουργία «Pacifier» μας προσφέρει τη δυνατότητα να το αποτρέψουμε, με την εκπομπή υπερήχων που βάζουν «φρένο» στην επιθετικότητα των δύο σκύλων.
Bελτίωση της επικοινωνίας σκύλου/ανθρώπου: Φιλτράροντας την πληθώρα πληροφοριών από τους αισθητήρες του KYON, δημιουργούνται και προβάλλονται μια σειρά μηνυμάτων που «μεταφράζουν» την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σκύλος μας, όπως I’m happy, I’m not feeling well, I’m hot και άλλα!



Επιπλέον, το βραβείο IDEA πιστοποιεί και υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο, την υψηλή ποιότητα κατασκευής του KYON Pet Tracker και δικαιώνει τους εκατοντάδες υποστηρικτές της επιτυχημένης καμπάνιας της εταιρείας στο Kickstarter, με τη βοήθεια των οποίων το προϊόν θα βγει σύντομα στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι το KYON Pet Tracker είναι επίσης υποψήφιο για τα βραβεία κοινού του ίδιου διαγωνισμού. Οι φίλοι και υποστηρικτές του KYON μπορούν να ψηφίσουν στην ιστοσελίδα της IDEA μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου.












Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *