ροή ειδήσεων

Matt Roberts: Πέθανε ο κιθαρίστας των 3 Doors Down


Σε ηλικία 38 ετών πέθανε, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ο κιθαρίστας των τεσσάρων εκ των πέντε δίσκων των 3 Doors Down, Matt Roberts (Pics+Vid)



Ο Matt Roberts, ο κιθαρίστας των τεσσάρων εκ των πέντε δίσκων των 3 Doors Down, έφυγε από τη ζωή, μόλις, στα 38 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές του.



Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πατέρας του Matt, Darrell, που αποκάλυψε στο στο TMZ ότι εκείνος και ο γιος του βρίσκονταν λίγο έξω από το Wisconsin, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου ο Matt επρόκειτο να παίξει ζωντανά. Μετά την πρόβα, επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο, όπου είχαν διπλανά δωμάτια.






Ο ίδιος εξήγησε πως τον ξύπνησε στις 9 το βράδυ η αστυνομία, η οποία τον ενημέρωσε ότι ο Matt είχε πεθάνει. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι συνταγογραφούμενα φάρμακα σχετίζονταν με τον θάνατο και πιστεύει πως γιος του πέθανε από υπερβολική δόση.

Ο Matt Roberts έφυγε από τους 3 Doors Down το 2012, δηλώνοντας πως είχε προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία επιδεινώνονταν από το βαρύ πρόγραμμα της μπάντας με τις περιοδείες.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει: "Οι 3 Doors Down πάντα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και με στενοχωρεί που κάνω αυτό το διάλειμμα, αλλά η υγεία μου πρέπει να είναι η προτεραιότητά μου." Ο τραγουδιστής, Brad Arnold, είχε δηλώσει: "Ο Matt είναι αδερφός μας. Θα είναι πάντα μέλος αυτής της μπάντας και θα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να γυρίσει όποτε θέλει."






Μετά την αποχώρησή του, τη θέση στο συγκρότημα πήρε ο Chet Roberts για τον φετινό δίσκο "Us And The Night".

(ΠΗΓΗ: Theladbible)

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *