ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Αρχηγός κόμματος έπαιζε Pokemon Go κατά τη διάρκεια συζήτησης για αμυντικά θέματα


Σφοδρές επικρίσεις δέχτηκε η αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος της Νορβηγίας επειδή συνελήφθη να παίζει... Pokemon Go με το κινητό τηλέφωνό της κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο κοινοβούλιο για την αμυντική πολιτική της χώρας.

Οι κάμερες "έπιασαν" την Τρίνε Σκέι Γκράντε να αιχμαλωτίζει ένα "τερατάκι" αφού έθεσε ένα ερώτημα σε μια ομάδα ειδικών για τα αμυντικά θέματα κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας. Δεν έχει διευκρινιστεί ποιο ήταν το Pokemon που έπεσε στα δίχτυα της πολιτικού.

Οι Φιλελεύθεροι στηρίζουν στο κοινοβούλιο την κυβέρνηση μειοψηφίας της πρωθυπουργού Έρνα Σόλμπεργκ.

"Είναι ουσιαστικής σημασίας να παίρνουμε στα σοβαρά τις ευθύνες μας στο ΝΑΤΟ και την Αρκτική. Μιλούσαμε για πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα" είπε ο Έιβιντ Καλεράκερ, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, μιλώντας στην εφημερίδα VG που πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Γκράντε απάντησε αρχικά στο δημοσίευμα στέλνοντας ένα μήνυμα στο οποίο υποστήριζε ότι "κάποια από εμάς ακούνε καλύτερα όταν την ίδια ώρα κάνουν κάτι που δεν χρειάζεται σκέψη, δεν είμαστε όλοι το ίδιο". Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι σταμάτησε να παίζει όταν άλλα μέλη της Επιτροπής είπαν ότι προσβλήθηκαν από τη στάση της.

Το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας Pokemon Go της εταιρείας Niantic έγινε πολύ δημοφιλές μέσα σε λίγες εβδομάδες, συχνά με απρόβλεπτες συνέπειες. Νωρίτερα σήμερα οι Φιλιππίνες προστέθηκαν στον κατάλογο των χωρών που απαγορεύουν το παιχνίδι στα δημόσια κτίρια, λόγω των επιπτώσεων που έχει στην παραγωγικότητα των δημοσίων υπαλλήλων...

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *