ροή ειδήσεων

Συνεργασία της Thomas Cook με τη Sunhotels στην ευρωπαϊκή αγορά


Ως μέρος της νέας συμφωνίας, η Thomas Cook θα μεταφέρει περίπου 3.000 συμβάσεις ξενοδοχείων
στην Sunhotels, που θα ενταχθούν στην ήδη μεγάλη λίστα της Sunhotels, με 75.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Αυτά τα 75.000 ξενοδοχεία θα 'προσφερθούν' επίσης στην Thomas Cook ως μέρος της συμφωνίας.

Ο τουριστικός κολοσσός Thomas Cook υπέγραψε σήμερα συνεργασία στον ξενοδοχειακό τομέα με τον διαδικτυακό παροχέα τουριστικών υπηρεσιών Webjet Ltd. Μέρος της συμφωνίας είναι η Sunhotels, που αποτελεί ευρωπαϊκή διαδικτυακή εταιρεία καταλυμάτων της Webjet, να αναλάβει την ευθύνη για την υπογραφή συμβάσεων ξενοδοχείων της Thomas Cook.

Πιο συγκεκριμένα, η Thomas Cook θα μεταφέρει περίπου 3.000 συμβάσεις ξενοδοχείων απ’όλο τον όμιλο στη Sunhotels, που θα ενταχθούν στην ήδη μεγάλη λίστα της Sunhotels, με 75.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο (η εταιρεία έχει παρουσία και στην Ελλάδα). Αυτά τα 75.000 ξενοδοχεία θα “προσφερθούν” επίσης στην Thomas Cook ως μέρος της συμφωνίας. Δεν αποκαλύφθηκαν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας.

Η Thomas Cook έχει ήδη μια συνεργασία με την Sunhotels στη σκανδιναβική αγορά.


“Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στο πρόγραμμα μετασχηματισμού της Thomas Cook σε επίπεδο ομίλου, “New Operating Model” (Νέο Λειτουργικό Μοντέλο). Η Thomas Cook θα είναι πλέον σε θέση να εναρμονίσει και να απλουστεύσει τις πλατφόρμες πληροφορικής και τις επιχειρηματικές διαδικασίες και στις 15 αγορές που δραστηριοποιείται, μειώνοντας τα κόστη από τη μείωση της πολυπλοκότητας στις επιχειρηματικές του λειτουργίες”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook, Peter Fankhauser, δήλωσε: “Η είσοδος στη νέα αυτή συνεργασία με τη Webjet θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο η Thomas Cook προσφέρει μια ευρεία επιλογή από ξενοδοχεία στους πελάτες της. Μας παρέχει μια παραγωγική πλατφόρμα χαμηλού κόστους σε όλες τις αγορές μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τα συστήματα και τις διαδικασίες μας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει μεγαλύτερη σιγουριά για την ποιότητα των ξενοδοχείων που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Αυτό μας ελευθερώνει για να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη προσφορών διαφοροποιημένων διακοπών, το τμήμα της αγοράς όπου γνωρίζουμε ότι η Thomas Cook μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά”.

traveldailynews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *