ροή ειδήσεων

TO ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ


Δουλειά δεν έχουν εκεί στην κωλογερμανία και ασχολούνται με τα χάλια της Ελλάδος. Έλα!
Υπερβάλλω. Επόμενο είναι το γερμανικό “ενδιαφέρον” για το μπουρδέλο όταν έχουν δανείσει τα λεφτά τους. Αυτό θα έκανε ο καθένας μας. Όχι στον ξένο, αλλά και σε φίλο, σε συγγενή να δανείσεις, όλο και έχεις μια αγωνία αν το ρεμάλι θα είναι σε θέση να στα γυρίσει πίσω τα λεφτά σου. Μήπως αυτοκτονήσει ο μαλάκας, μήπως τον πατήσει το τραίνο, μήπως τον κλείσουν στο τρελλάδικο, μήπως μπατηρίσει.

Πέρα απ' όλα αυτά, η ουσία είναι άλλη. Δεν μας γουστάρουν. Κι αυτό ανθρώπινο είναι. Πηδιέται ο άλλος μια ζωή για να την βγάλει, δουλεύει στο εργοστάσιο, στο γραφείο, όπου, σα στρατιωτάκι. Και ο Έλληνας είναι αρακτός. Είναι παραλίας σαν εργαζόμενος, σαν επαγγελματίας.

Είναι να μην τρελλαθούν οι Γερμανοί. Εμείς, σου λένε, καταστραφήκαμε με τον πόλεμο, μία Γερμανία στάχτη, μία χώρα υπό επιτήρηση των νικητών συμμάχων, και επειδή χύσαμε αίμα, όχι πια στα πεδία της μάχης, αλλά στα εργοτάξια ξαναγεννηθήκαμε. Και γίναμε πάλι οι πρώτοι της Ευρώπης. Οι Έλληνες τι κάνουν αφού χρεοκοπήσανε; Συνεχίζουν το σορολόπ. Έτσι σε κοζάρουν οι Ευρωπαίοι.

Να, γιατί στην Γερμανία με μία νέα έρευνα έβγαλαν το συμπέρασμα ότι οι Έλληνες παρά τη χρεοκοπία τους συνεχίζουν να είναι τεμπέληδες και φοροφυγάδες και απομυζούν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ότι οι Έλληνες έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους και είναι πανούργοι, δόλιοι. Τέτοια.

Είπαμε. Είναι η ζήλεια του βορειοευρωπαίου για τον Έλληνα που χαίρεται την αύρα της Μεσογείου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/8/16 08:06

    Ρε μπας κι εχουν δικιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/8/16 11:34

    1ο Αυτοί μας χρωστάνε και όχι εμείς. 2ο Για το ότι οι Έλληνες είναι αραχτοί είναι μέγα συκοφαντία και ψέμα. Εγώ δουλεύω από τα 12 και δεν έχω κάνει ποτέ διακοπές στη ζωή μου. 3ο Κανένας γερμανός δεν θα μπορούσε να δουλέψει μια σαιζόν χωρίς ρεπό. Όλοι ανεξαιρέτως οι Ευρωπαίοι είναι σαν εργάτες πολύ χειρότεροι ποιοτικά από τους Έλληνες και πολύ λιγότερο αποδοτικοί. Γιαυτό οι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό. Και 4ο ο ΄Έλληνας έχει και την ηθική ανωτερότητα γιατί ούτε έκλεψε κανένα ούτε εγκλημάτησε εις βάρος της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/8/16 19:48

      Μόνο που είναι αιώνιος παταχτζής και δεν θέλει να γυρίσει πίσω τα χρωστούμενα!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/8/16 17:08

    τους εχει φαει η ζηλια τους ναζι ........ρε ουστ απο εδω μαλακες κολογερμανοι ουτε για τουριστες δεν σας θελουμε ρε κοπριτες που αγοραζετε μια σαλατα με 16 πηρουνια .....αει στον διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/8/16 19:35

    Πάντα άλλοι μας φταίγανε, εμείς ποτέ!!!! Πήραμε από το 1990 έως τώρα πάνω από 100 δις σε επιδοτήσεις που πήγανε σε αυτοκίνητα, κότερα, πισίνες και γλέντια αντί να επενδυθούν στην γεωργία, κτηνοτροφία ή αλλού! Μαϊμού συντάξεις, ανάπηροι μαϊμού, ένα κράτος μαϊμού που δεν ήξερε πόσους δημόσιους υπαλλήλους είχε και έπρεπε να έρθει η Τροϊκα για να κάνουμε απογραφή, ένα κράτος αναποτελεσματικό, διεφθαρμένο και υπεράριθμο που αντί να κάνει ηλεκτρονική διακυβέρνηση προσλάμβανε ημέτερους ανίκανους σερβιτόρους, μπάρμεν, ποδοσφαιριστές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αντί λαμπρούς επιστήμονες, η αναξιοκρατία πάει σύννεφο καθώς και το ρουσφέτι για μια θέση στο δημόσιο, κανένας προγραμματισμός ή σχέδιο σε κάθε τομέα του κράτους, όσα φέρνει ο άνεμος εκεί πάμε, δομές τριτοκοσμικές παντού, στα σχολεία, στο δημόσιο και με μια νοοτροπία ότι κλέψουμε, ότι φάμε και ότι αρπάξει ο κ@λος μας. Καμιά μέριμνα για το περιβάλλον, για τις υπηρεσίες υγιεινής, ένας λαός που έχει χάσει την ταυτότητά του και αυτοαποκαλείται Ελληνας χωρίς ντροπή για την κατάντια που έχει φέρει την χώρα σε χρεοκοπία με τις μίζες, τις λαμογιές, την απάτη, ένας λαός που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχωρίσει τον καλό από τον άχρηστο πολιτικό που τον ήθελε μόνο για ρουσφέτια και που τόσα χρόνια συρόμενος και ωθούμενος από εκβιασμούς και άλλα συμφέροντα δεν έκανε αυτό που έπρεπε αλλά συμβιβαζόταν με την προδοσία και την ρεμούλα και δεν μπόρεσαν ακόμα ούτε το κατοχικό δάνειο να ζητήσουμε πίσω, πόσο μάλλον τις αποζημιώσεις, ένας λαός που σύρεται από μια διεφθαρμένη πολιτική ελίτ χρόνια τώρα και τρέχει πίσω από κάθε τσογλάνι πολιτικό που του τάζει τα περισσότερα ψέματα και τον ξαναψηφίζει όταν το ΟΧΙ το κάνει ΝΑΙ χωρίς να διαμαρτυρηθεί και κάνει πρωθυπουργούς αυτούς που αποκαλούσε πριν "αλήτες και προδότες" ............ ε! τι περιμένεις άλλο ...... μια σκέτη απογοήτευση είμαστε, αφού κάνουμε πρωθυπουργούς λαμόγια με πατέντα!!!!!!
    Κατά τα άλλα πάντα φταίνε οι άλλοι!!!!!! Γνώθι σαυτόν ...... κάποιος το είπε αυτό που κατοικούσε σε αυτή τη χώρα που λεγόταν Αρχαία Ελλάδα κάτι αιώνες πριν και μη μου πείτε ότι τους μοιάζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/8/16 19:37

    Για την φοροδιαφυγή δεν έχουν και άδικο όταν από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που βγαίνουν στην φόρα κάθε τόσο το 80% φοροδιαφεύγει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/8/16 19:47

    Αν διαβάσετε όλοι εσείς οι αργόσχολοι τις ανακοινώσεις για τις συνθήκες πραγματικής γαλέρας που βιώνουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εδώ στο Ελλαδιστάν και το ύψος της φοροδιαφυγής και παραβατικότητας που φτάνει το 90% είναι να ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας και μετά βγαίνετε όλοι εσείς οι φοροφυγάδες πατριώτες και βρίζετε τους άλλους λες και εσείς τα κάνατε όλα σωστά και καταστρέψατε την χώρα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/8/16 15:17

    λοιπον για να τελειωνει αυτη η ιστορια ας τα βαλουμε κατω με αριθμους.εζησα στην ελλαδα 32 χρονια και τωρα εφυγα αναγκαστικα και μενω 3 χρονια εξωτερικο .συγκεκριμενα αμερικη.στην ελλαδα δουλευα σε ξενοδοχειο απο 1 μαιου μεχρι 31 οκτομβριου .καθε χρονο.χωρις ρεπο 7 μερες την εβδομαδα.184 μερες χωρις ναμπορεις να παρεις οφ.επρεπε να αρωστησεις για να κατσεις και αν καθοσουν επρεπε να σκεφτεις πως θα βγουνε οι λογαριασμοι.λοιπον 184 μερες επι 8 ωρες την ημερα-1472 ωρες την σεζον.μονο 6 μηνες.βαλε μετα ελιες,πορτοκαλια,μανταρινια,εξωτερικες δουλειες γιατι ημουν ηλεκτρολογος,σου βαζω χοντρα χοντρα αλλους 3μηνες με το 8 ωρες 5 μερες-480 ωρες.αρα 1472+480=1952ωρες το χρονο.σε οικοδομη σε χωραφια σε δουλειες που θες κοτσια για να σταθεις.ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.παμε να δουμε τη ζωη αλλου.στην αμερικη και στα αλλα ευρωπαικα κρατη μιλανε με εβδομαδες.52 για την ακριβεια.λοιπον 52εβδομαδες χ 40 ωρες=2080.ποια η διαφορα?11 ημερες ακριβως.εργασιμες.παιρνουν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ενα 500αρικο την εβδομαδα,δουλευουν με ρυθμο που αν τους δει ελληνας εργοδοτης δεν θα ξαναβρουν δουλεια στην ελλαδα,εχουν στις 10.00 15 λεπτα καφε,στις 12.00 30 λεπτα φαγητο και 15 λεπτα πριν το τελος τις δουλειας σταματανε για να μαζεψουν εργαλεια και να καθαρισουν το χωρο εργασιας.του τεστιν 7ωρες δουλειας.πηγαινουν 3 παρακαλω φορες τουλαχιστον διακοπες και ας ειναι τετραημερα το χρονο,οποτε οπως φανταζεστε θα παρουν ρεπο εκεινες της ημερες,και στις περισοτερες δουλειες υπαρχει μεσο μεταφορας το οποιο γλυτωνεις και τα εξοδα της βενζινης.ασε που το μεροκαματο ειναι τοσο που σε ωθει να δουλεψεις και αλλο.ποιος ειναι τωρα ο αραχτος και ποιος ο τεμπελης βαλτε τα κατω αυτα που σας ειπα και το ξανασηζηταμε.για να τελειωνει η ιστορια οτι ο ελληνας ειναι τεμπελης.
    Υ.Γ αν δειτε δουλεια ελληνα μαστορα και μετα δειτε καποιου αλλου θα γελατε μερονυχτα.του ελληνα αλφαδιασμενη στην εντελεια του αλλου θεοστραβη οπως κατσει και ομως τους πληρωνουν και την κανουν μοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *