ροή ειδήσεων

Λέρος: Πνίγηκε φοιτητής μπροστά στην παρέα του - Σπαραγμός για τον 21χρονο Γιώργο [pic]


Συγκλονισμένοι οι φίλοι, οι γονείς και οι στενοί συγγενείς του Γιώργου Καμπάση. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή...


Θλίψη για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στο ΤΕΙ Κρήτης, Γιώργου Καμπάση, που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα. Ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Βρομόϊθου στη Λέρο από όπου καταγόταν ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου κατέληξε, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ο 21χρονος σπούδαζε στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης ενώ ήταν εθελοντής στο παράρτημα Ηρακλείου της Ελληνικής Ομάδας Διασωσης.

Μάλιστα η ΕΟΔ Ηρακλείου σε ανακοίνωση της στο facebook αναφέρει: ''Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνουμε για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος βρέθηκε κοντά στην ομάδα μας το προηγούμενο διάστημα στην προσπάθεια του να προσφέρει και αυτός στο έργο μας. Πρόκειται για τον Καμπάση Γιώργο, ο οποίος δεν είναι πια κοντά μας λόγω του αναπάντεχου πνιγμού του χτες το μεσημέρι στη Λέρο. Η ομάδα μας θα αποστείλει στεφάνι σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς το Γιώργο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του''.

Πηγή: cretalive.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *