ροή ειδήσεων

Σε απόγνωση 4.000 νοικοκυριά & επιχειρήσεις σε Ρόδο & Κω με "κομμένο" ρεύμα


Η ευθύνη ανήνει στον προηγούμενο περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ


Τέσσερις χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε Ρόδο και Κω βρίσκονται σε απόγνωση με ευθύνη του προηγούμενου περιφερειακού Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα όσοι προσέρχονται στα κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ για να ρυθμίσουν σε 36 δόσεις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, διαπιστώνουν με έκπληξη ότι βρίσκονται στη μαύρη λίστα του συστήματος. Εμφανίζεται, δηλαδή, στους υπολογιστές ότι η εταιρία προχώρησε σε διακοπή της παροχής στους οφειλέτες, ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν συνέβη ποτέ. Μάλιστα, πληρωνόταν κανονικά ο εργολάβος ο οποίος δεν διέκοπτε την παροχή ρεύματος ποτέ, ενώ την ίδια ώρα δήλωνε ότι το έπραξε .

Αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευθεί μεγάλες οφειλές τις οποίες η ΔΕΗ αρνείται να ρυθμίσει σε 36 δόσεις, εντάσσοντας τους οφειλέτες στην κατηγορία των πελατών με ιστορικό ρευματοκλοπής . Κατηγορία η οποία εκτός των άλλων επιφέρει και ποινικές ευθύνες.

Η προκαταβολή του 30% και οι τέσσερις η οκτώ δόσεις που προβλέπεται για την εξόφληση της οφειλής σε αυτές τις περιπτώσεις , είναι αδύνατον να καταβληθεί από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα η να κινδυνεύουν 4000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις .

Η απόγνωση είναι μεγάλη, ενόψει μάλιστα και του χειμώνα που έρχεται. Οι αρμόδιοι πρέπει να δουν σοβαρά το θέμα και να δώςουν λυσεις για να αποφύγουμε ευτράπελα και καταστάσεις που θα θυμίζουν χώρες του τρίτου κόσμου .

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *