ροή ειδήσεων

Ρόδος: Νιγηριανός έμπορος ναρκωτικών με ένταλμα κυκλοφορούσε 4 χρόνια ελεύθερος


Ο 43χρονος είχε εντοπιστεί στις 2 Αυγούστου του 2012 από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο Φαληράκι μαζί με έναν 29χρονο από τη Γκάνα, αλλά είχαν τραπεί σε φυγή

Σαν... κύριος ζούσε τη ζωή του στη Ρόδο ένας 43χρονος Νιγηριανός έμπορος «σκληρών» ναρκωτικών, παρ' όλο που αναζητούνταν εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με βαριές κατηγορίες από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών!

Ο Αφρικανός, που κατηγορείται για αγορά, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, κατ΄ εξακολούθηση, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια και σε ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα, δεν απέφυγε τις χειροπέδες, καθώς τον εντόπισαν αστυνομικοί της στην πόλη της Ρόδου και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών που διέταξε την κράτησή του ως την απολογία του.

Ο 43χρονος Νιγηριανός είχε εντοπιστεί στις 2 Αυγούστου του 2012 από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο Φαληράκι μαζί με έναν 29χρονο από τη Γκάνα, αλλά είχαν τραπεί σε φυγή εγκαταλείποντας μια αποσκευή στην οποία βρέθηκαν 303 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 700 γραμμαρίων και άλλες 15 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους έξι γραμμαρίων. Από τότε, τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *