ροή ειδήσεων

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το φαγητό που τρώμε μετά τις 8 το βράδυ


Αλήθεια, ισχύει πως αν θες να έχεις μία υγιή ζωή και αν θες να χάσεις κάποια κιλά, πρέπει να τρως ...

πριν τις 8 το βράδυ;

Στην πραγματικότητα αυτό που μπλοκάρει τη ζυγαριά μας και δεν μας επιτρέπει να χάσουμε κιλά εύκολα όταν τρώμε το βράδυ, δεν έχει να κάνει με το τι ώρα θα φας το βραδινό σου αλλά τί θα φας για βραδινό! Ο λόγος που πολλές δίαιτες συνιστούν να μην τρως μετά τις 8 το βράδυ, είναι επειδή οι άνθρωποι τείνουν να τρώνε πολύ περισσότερο τις βραδινές ώρες και ειδικά αν έχουν παραλείψει κάποιο γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στην πραγματικότητα -και σύμφωνα με καταξιωμένους διατροφολόγους- μπορείς άνετα να φας το βράδυ ό,τι ώρα θελήσεις αρκεί να είναι ένα ελαφρύ γεύμα ή κάποιος χυμός με πρωτεΐνη και μπόλικο νερό. Αν λοιπόν δεν θέλεις να επιλέξεις για βραδινό τόνο ή στεγνό κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα υπάρχουν και εναλλακτικές: μπορείς να φας γιαούρτι με δημητριακά, γιαούρτι με φρούτα ή ακόμα και παγωτό γιαούρτι. Άλλη μία καλή επιλογή είναι ένα πακετάκι με κρακεράκια των 100 θερμίδων, αν είσαι λάτρης του αλμυρού ή ένα παξιμάδι κριθαρένιο με λίγο τυρί κότατζ.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να σου φαίνονται πολύ μικρά γεύματα όταν πεινάς πολύ και θα προτιμούσες να τα καταβροχθίσεις όλα μαζί, αλλά πριν παραγγείλεις τα σουβλάκια σου με την πίτα και τις πατατούλες, φάε ένα γιαούρτι με δημητριακά και μετά αν ακόμα πεινάς (κατά 99% θα σου έχει κοπεί η όρεξη) ξανασκέψου το. Πολλές φορές η πείνα είναι περισσότερο στο μυαλό και λιγότερο στο στομάχι μας.


Πηγη tromaktiko

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *