ροή ειδήσεων

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ γυρίσματα του «Beyond Borders» στη Ρόδο


Εκπρόσωποι του Βελγικού ταξιδιωτικού πρακτορείου "Beyond Borders"αναμένεται να φτάσουν μέσα στις επόμενες ημέρες στη Ρόδο για να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες αναφορικά με το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης «The Island», που θα διοργανωθεί τον Οκτώβριο στο νησάκι Αλιμιά που βρίσκεται ανάμεσα στη Ρόδο και τη Χάλκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μία πρώτη ομάδα του πρακτορείου θα φτάσει εντός των ημερών στη Ρόδο, και μετά από ταξίδι στη Χάλκη θα καταλήξει στην Αλιμιά, για να καταγράψει τι χρειάζεται να γίνει για να καλυφθούν οι ανάγκες του παιχνιδιού στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 22 άτομα, τα οποία θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. Εμπνευστής του παιχνιδιού είναι το ταξιδιωτικό πρακτορείο"Beyond Borders"του Βελγίου, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι παίκτες προέρχονται κυρίως από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Αγγλία.

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό προϊόν το οποίο εισάγει για πρώτη φορά στον κόσμο το συγκεκριμένο πρακτορείο και θα εγκαινιαστεί στα Δωδεκάνησα, στο ακατοίκητο νησί της Αλιμιάς ύστερα από ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ στην Ολλανδία. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 13 έως 23 Οκτωβρίου...

Πηγή: http://www.topontiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *