ροή ειδήσεων

Τα πιο αηδιαστικά αλλά πανάκριβα προϊόντα


Φανταστείτε ότι ξαφνικά αποκτάτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και μπορείτε πλέον
να αγοράσετε όλα αυτά που επιθυμούσατε, χωρίς να σκέφτεστε το κόστος.

Στην περίπτωση που οι προτιμήσεις σας είναι και λίγο... ασυνήθιστες, μπορείτε άφοβα να επενδύσετε σε κάποιο από τα προϊόντα της λίστας που ακολουθεί, από το τυρί με τα ζωντανά σκουλήκια μέχρι το λίφτινγκ προσώπου με αίμα.

Άρωμα με εσάνς εμετού φάλαινας



Η ανέμελη βόλτα ενός ζευγαριού στη παραλία θα τους κάνει πλουσιότερους κατά 63.000 χιλιάδες ευρώ. Τόσο περίπου στοιχίζει το τεράστιο κομμάτι που βρήκαν από Αμπέρι ή αλλιώς εμετό φάλαινας.

Το γκρίζο κεχριμπάρι, όπως είναι γνωστό στο χώρο της αρωματοποιίας, χρησιμοποιείται για να κάνει τα αρώματα να διαρκούν περισσότερο και είναι πανάκριβο λόγω της σπανιότητάς του, σύμφωνα με το oddee.com.

Εκκρίνεται από τη χολή και τα έντερα των φυσητήρων της φάλαινας και παράγεται για να διευκολύνει το πέρασμα των σκληρών αντικειμένων, που μπορεί να φάει κατά λάθος. Και όχι, δεν μυρίζει όπως ένα διακριτικό άρωμα, αλλά περισσότερο ως διασταύρωση από καλαμάρι και κοπριά.

Κρεμώδες τυρί από σκουλήκια




Αν έχετε περίεργα γούστα στο φαγητό και σας αρέσει να ανακαλύπτετε καινούριες γεύσεις, τότε το τυρί Casu Marzu θα σας ενθουσιάσει. Με την προϋπόθεση ότι δεν σας ενοχλεί να φάτε μουχλιασμένο τυρί με ζωντανά σκουλήκια.

Με προέλευση από τη Σαρδηνία, οι εκτροφείς προβάτων αφήνουν το τυρί να σαπίσει και να προσελκύσει μύγες. Όταν τα αυγά τους εκκολαφθούν ξεκινάει η μοναδική διαδικασία ζύμωσης όπου παράγεται μια κολλώδης μάζα, γεμάτη με σκουλήκια, έτοιμη να καταναλωθεί.

Μάλιστα η γεύση του είναι τόσο έντονη που διαρκεί για ώρες. Πάντως, καλό είναι να καλύπτετε τα μάτια σας πριν το φάτε, καθώς τα σκουλήκια που βρίσκονται μέσα στο τυρί μπορούν να κάνουν άλμα έως και 15 εκατοστά.

Θα δυσκολευτείτε βέβαια λίγο να το βρείτε, καθώς η πώλησή του είναι παράνομη, ωστόσο με λίγο ψάξιμο στη μαύρη αγορά, η πανάκριβη λιχουδιά μπορεί να γίνει δική σας με 90 ευρώ το μισό κιλό.

Μάσκα ομορφιάς από πλακούντα προβάτου



Αν τελευταία αισθάνεστε την επιδερμίδα σας άτονη και κουρασμένη, η λύση υπάρχει και μάλιστα την προτείνουν διάσημες σελέμπριτι, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Με 450 ευρώ περίπου, μπορείτε να αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει μια μάσκα προσώπου από πλακούντα προβάτου. Όπως υποστηρίζει η διάσημη αισθητικός Λουίζ Ντεσάμπ, η μάσκα ενισχύει την επιδερμίδα και βοηθά στην καταπολέμηση των φλεγμονών.

Σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις, τα βλαστικά κύτταρα του πλακούντα του ζώου βοηθάνε στην ανάπτυξη και την αναγέννηση των ιστών. Θα πρέπει ωστόσο να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί, καθώς η μάσκα μυρίζει σαν ξύδι αναμεμειγμένο με ιδρώτα.

Καφές από κόπρανα αγριόγατας



Αν βαρεθήκατε το καπουτσίνο ή τον ελληνικό καφέ, μη διστάσετε να δοκιμάσετε τον Kopi Luwak, με μόλις 80 ευρώ το φλιτζάνι. Ο ακριβότερος καφές του κόσμου με καταγωγή από την Ινδονησία, έχει ιδιαίτερο τρόπο παραγωγής που τον κάνει περιζήτητο.

Η αγριόγατα luwak τρώει τους καρπούς του καφέ και στη συνέχεια αποβάλει στα κόπρανα της τα κουκούτσια, τα οποία κατόπιν συλλέγονται από παραγωγούς και αφού καθαριστούν και καβουρδιστούν διατίθενται στο εμπόριο.

Η διαδικασία πέψης της και τα γαστρικά υγρά της επιδρούν στους κόκκους του καφέ αυξάνοντας τα επίπεδα κιτρικού και μηλικού οξέος, προσδίδοντας στον καφέ εξαιρετικό άρωμα και γεύση.

Κρέμα προσώπου από περιττώματα αηδονιού



Μέχρι που θα φτάνατε για χάριν της ομορφιάς; Αυτή η πανάκριβη κρέμα με περιττώματα αηδονιών υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα με μόλις 160 ευρώ.

Η περίεργη αυτή περιποίηση προσώπου προσφέρεται στο πολυτελές spa Shizuka στη Νέα Υόρκη, με παραδοσιακή ιαπωνική θεραπεία. Η κρέμα αποτελείται από περιττώματα ασιατικών πουλιών και πίτουρο ρυζιού.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι κρατάει το πρόσωπο απαλό και λείο ενώ παράλληλα κάνει απολέπιση στο δέρμα. Η θεραπεία δεν είναι τόσο δημοφιλής στις ΗΠΑ όσο στην Ιαπωνία όπου ηθοποιοί και γκέισες την χρησιμοποιούσαν από το 1600.

Μπύρα από κοπριά ελέφαντα



Για 90 ευρώ το μπουκάλι μπορείτε να κάνετε δική σας αυτή την ιδιαίτερη μπύρα από περιττώματα ελέφαντα.

Η ιδέα για αυτή την ομολογουμένως πρωτότυπη μπύρα είναι της ιαπωνικής ζυθοποιίας Sankt Gallen, που το 2013 αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το… πεπτικό σύστημα των μεγαλόσωμων τετράποδων για να αυξήσει τα έσοδα της.

Η ονομασία της ετικέτας «Un, Kono Kuro», είναι ένα λογοπαίγνιο της ιαπωνικής λέξης που σημαίνει «κοπριά» και από την πρώτη στιγμή της παραγωγής της η μπύρα έγινε ανάρπαστη.

Λίφτινγκ προσώπου από αίμα



Το 2013, η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της με το πρόσωπό της καλυμμένο με αίμα, κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας spa που υπόσχεται νεότερη εμφάνιση της επιδερμίδας.

Η φρικιαστική μέθοδος γίνεται με την άντληση αίματος από το μπράτσο, το οποίο στη συνέχεια διαχωρίζεται από τα αιμοπετάλια και συνδυάζεται με υαλουρονικό οξύ για τη παραγωγή κολλαγόνου.

Υπόσχεται την αφαίρεση των λεπτών γραμμών και των σημαδιών από την ακμή, όλα αυτά μόνο με 1.345 ευρώ. Το 45λεπτο λίφτινγκ έκανε τέτοιο πάταγο στο Χόλυγουντ που πλέον χρησιμοποιείται ως δώρο για τους καλεσμένους των βραβείων Όσκαρ.

Ανθρώπινα περιττώματα που σώζουν ζωές



Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να κερδίζετε 11.650 ευρώ το χρόνο από τη πώληση των κοπράνων σας και παράλληλα να σώζετε ανθρώπινες ζωές; Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτή η ιδιαίτερα αποκρουστική τακτική γίνεται για καλό σκοπό, από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση OpenBiome.

Τα κατεψυγμένα κόπρανα χορηγούνται σε όσους πάσχουν από την ασθένεια C. Difficile, που προκαλεί ακραία γαστρεντερικά προβλήματα, αναγκάζοντας τους ασθενείς να μένουν εσώκλειστοι στο σπίτι τους.

Η μέθοδος γίνεται με την εισαγωγή υγιών κοπράνων στο έντερο τους, μέσω της ενδοσκόπησης ή με κάψουλες που χορηγούνται από το στόμα.

Το να βρουν οι ασθενείς συμβατό δότη ήταν αρκετά δύσκολο μέχρι να δημιουργηθεί η πρώτη πανεθνική τράπεζα… περιττωμάτων. Μάλιστα, όποιος θελήσει να γίνει δότης, θα πρέπει να είναι πραγματικά πολύ υγιής και να είναι προετοιμασμένος για συνεχείς εξετάσεις αίματος.

Σούπα από φωλιές χελιδονιών



Τι καλύτερο για τον χειμώνα από μια ζεστή απολαυστική σούπα; Κι όταν μάλιστα πρόκειται για ξεχωριστή λιχουδιά δεν θα τσιγκουνευτείτε να δώσετε από 35 έως 54 ευρώ για ένα πιάτο.

Η συγκεκριμένη σούπα αποτελεί ένα από τα πιο σπάνια φαγητά αλλά και ένα έδεσμα που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση τόσο στην Κίνα όσο και στην Αμερική. Η σούπα από φωλιές πετροχελίδονων είναι γνωστή και ως το «Χαβιάρι της Ανατολής» και παρασκευάζεται εδώ από 400 χρόνια.

Περιέχει υψηλά επίπεδα ασβεστίου, σιδήρου, καλίου και μαγνησίου, συστατικά τα οποία προέρχονται από το σάλιο των πτηνών.

Οι συλλέκτες φωλιών στην Ινδονησία, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη με κίνδυνο της ζωής τους προσεγγίζουν απότομα βράχια και ψηλές κορυφές προκειμένου να τις συλλέξουν.

Αφού συλλέγονται και καθαρίζονται, οι φωλιές διαλύονται σε νερό, δημιουργώντας μια σούπα με ζελατινώδη υφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που συμβάλλει στην καλή υγεία του οργανισμού.

Μάλιστα, λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο, βελτιώνει την πέψη και ανακουφίζει από το άσθμα. Τι περιμένετε λοιπόν; Δοκιμάστε την!

Το χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο της Σκάρλετ



Είναι σύνηθες φαινόμενο αντικείμενα διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ να αγοράζονται με εξωφρενικά ποσά από τους θαυμαστές τους. Ωστόσο, το «πολύτιμο» απόκτημα της Σκάρλετ Γιόχανσον που πουλήθηκε είναι και το πιο σιχαμερό.

Ένα χαρτομάντηλο που χρησιμοποίησε η γνωστή ηθοποιός πωλήθηκε σε δημοπρασία για το απίστευτο ποσό των 4.700 ευρώ.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε η Γιόχανσον άρπαξε κρύωμα από τον συμπρωταγωνιστή της Σάμιουελ Τζάκσον κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε δημοφιλές talk show της Αμερικής.

Την επόμενη ημέρα το ανέβασε στο eBay δωρίζοντας τα χρήματα σε φιλανθρωπική οργάνωση.


Πηγη madata

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *