ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ..!


Πρώτη φορά στα χρονικά της, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό των Τεκτονικών Μεγάρων σε Πειραιά και Ελευσίνα, στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στα μονοπάτια που έχουν χαράξει χρόνια τώρα τα Τεκτονικά Τάγματα του εξωτερικού, που δημοσιεύουν όχι μόνο φωτογραφίες από τους εσωτερικούς χώρους των Στοών αλλά έχουν οργανώσει ξεναγήσεις και εσωτερικά Μουσεία ανοιχτά στο κοινό, βαδίζουν οι Έλληνες Ελευθεροτέκτονες.

Οι τελευταίοι παραμένουν προς το παρόν στη κοινοποίηση φωτογραφιών από τα εσωτερικά των εργαστηρίων τους, όπου υποστηρίζουν ότι διδάσκονται φιλοσοφία και τον «Ορθό Λόγο».

Δείτε παρακάτω μερικές από τις δημοσιευμένες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:













Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/9/16 17:43

    ΟΤΑΝ Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ; ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ , ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ .ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ;ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ;ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ;ΑΥΤΟ ΙΣΧΙΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΥ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ .ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ .ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ .ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ...ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΓΜΑ ΔΕΛΦΩΝ. Σ/Σ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2Ο37 ΕΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΡΟΔΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/16 14:32

    Όλοι σας δουλεύετε για τους Εβραίους είτε το ξέρετε είτε όχι. Όταν εκπληρωθούν οι σκοποί τους θα είστε από τους πρώτους που θα αφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/16 00:19

    ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ .ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΣ...Kamiros2037@gmall.com ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΝΟΜΑ-ΜΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/16 18:05

    Όλοι για τους εβραίους δουλεύουμε. Είτε το θέλουμε είτε όχι. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να σας γνωρίσω και γι' αυτό θα κάνω μία επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *