ροή ειδήσεων

Στην Ουτρέχτη ταξιδεύει ο δήμος Ρόδου


Στη διεθνή τουριστική έκθεση «50 Plus Beurs 2016», που θα πραγματοποιηθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στο διάστημα από 20 έως και 24 Σεπτεμβρίου 2016, στον εκθεσιακό χώρο Jaarbeurs, θα συμμετάσχει ο δήμος Ρόδου, ύστερα από πρόσκληση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.


Η τουριστική έκθεση «50 Plus Beurs» αποτελεί εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια τη μεγαλύτερη έκθεση που απευθύνεται σε δραστήριους ανθρώπους ηλικίας άνω των πενήντα ετών και σε συνταξιούχους. Πάνω από εξακόσια περίπτερα λειτουργούν κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών της λειτουργίας της προβάλλοντας διάφορα προϊόντα μεταξύ των οποίων και πολλοί τουριστικοί προορισμοί.

Η έκθεση υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από εκατό χιλιάδες επισκέπτες σε έναν εκθεσιακό χώρο συνολικής επιφάνειας πενήντα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Η συγκεκριμένη κατηγορία τουριστών αποτελεί αγορά στόχο για τη Ρόδο, καθώς οι περισσότεροι έχουν υψηλό εισοδηματικό και μορφωτικό επίπεδο και το διαθέσιμο χρόνο για πολυήμερες διακοπές, ειδικά κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών όπου η τουριστική κίνηση είναι χαμηλή.

Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση αυτή είναι η διανομή προωθητικού έντυπου υλικού στους επισκέπτες της έκθεσης και η άμεση πληροφόρησή τους σχετικά με τη συγκεκριμένη μορφή τουρισμού στη Ρόδο, και για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *