ροή ειδήσεων

«Περίεργη» επίθεση ΣΚΑΪ στον Κοτζιά ενώ ο ΥΠΕΞ συγκαλεί τη Σύνοδο της Ρόδου – Τι «παίζει» από πίσω;


Την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς συγκαλεί τη Σύνοδο της Ρόδου
(8-9 Σεπτεμβρίου) με τη συμμετοχή υπουργών Εξωτερικών, πρέσβεων και υψηλόβαθμων αξιωματούχων των χωρών των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της βόρειας Αφρικής, επιχειρώντας να αναδείξει την Ελλάδα σε γεωπολιτικό πρωταγωνιστή ειρήνης, προόδου και ασφάλειας σε όλο τον ενιαίο χώρο που ιστορικά και πολιτισμικά κάλυπτε για περισσότερους από 12 αιώνες ο ανατολικός ελληνορωμαϊκός κόσμος, ένα σπουδαίο εγχείρημα που συμβάλει αποφασιστικά στο να βγει η χώρα μας από τη μνημονιακή αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια, το λαϊκίστικο νεοφιλελέ δημοσιογραφικό σύστημα του ΣΚΑΪ ξεκίνησε εκστρατεία λάσπης κατά του Νίκου Κοτζιά, η οποία δεν στοχεύει μόνο στο πρόσωπο του Έλληνα ΥΠΕΞ αλλά και υπονομεύει εκ του αποτελέσματος και την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Ο ΣΚΑΪ έδωσε βήμα, από την εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στονΜανώλη Βασιλάκη, εκδότη της Athens Review of Books, ο οποίος επανέλαβε διάφορες κατηγορίες εις βάρος του Νίκου Κοτζιά, που δεν έχουν καμία απολύτως αξία να αναπαραχθούν από το TRIBUNE διότι δύο δικαστήρια, πρωτόδικα και εφετείο, έχουν δικαιώσει τον Νίκο Κοτζιά.
Χειραψία Μπογδάνου – Βασιλάκη στην τηλεοπτική εμφάνιση του δεύτερου στην τηλεοπτική εκπομπή του πρώτου.

Ο Μανώλης Βασιλάκης έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο, ωστόσο, οι δύο μέχρι στιγμής καταδίκες των όσων έχει δημοσιεύσει και συνεχίζει να διαδίδει δεξιά κι αριστερά -εμφανιζόμενος ως διωκόμενος από τον «σταλινικό Κοτζιά»- δικαιώνουν τον Έλληνα ΥΠΕΞ.

Οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί του Μανώλη Βασιλάκη που συνεχίζουν να φιλοξενούνται και να προβάλλονται από κάποια Μέσα το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναπαράγουν και να διαδίδουν τη δυσφήμιση του Έλληνα ΥΠΕΞ, ενώ η Δικαιοσύνη -το τονίζουμε- έχει ήδη αποφανθεί δύο φορές υπέρ του Νίκου Κοτζιά.

Ο ΣΚΑΪ, εις γνώση του ότι φιλοξενεί συκοφαντικούς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς για τον Νίκο Κοτζιά, δεν περιορίστηκε μόνο στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αλλά το συνέχισε και από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου (πρώην ΚΝΕίτη και νυν γνωστό ως σκέτο «Μπάμπης του ΣΚΑΪ»). Διότι δεν μπορεί όλη η «δόξα» να είναι του Μπουγδάνου, θέλει κι ο Μπάμπης λίγη από αυτή τη «δόξα».

Καλά ενημερωμένες πηγές του TRIBUNE αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε -εκτός αέρα και εκτός εκπομπής- να διαχωρίσει τη θέση του δηλώνοντας «αθώος» και ότι οι «από πάνω» τού «φόρεσαν» τον Μανώλη Βασιλάκη «για να πει τον πόνο του».

Αυτό όμως που περισσότερο από όλα προβληματίζει είναι ότι η αναμασημένη συκοφαντική στοχοποίηση του Νίκου Κοτζιά γίνεται ακριβώς τη στιγμή που το ΥΠΕΞ προσπαθεί να σηκώσει τη χώρα από τον βούρκο της μνημονιακής σήψης.

Ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι που προπαγάνδισε και υπερασπίστηκε με σθένος τα μνημόνια κι όλες τις πολιτικές που έδεσαν τη χώρα και τον λαό χειροπόδαρα. Που μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία των γερμανικών Βρυξελλών και κατέστησαν τον ελληνικό λαό όμηρο διεθνών δανειστών.

Όσο κανείς και να απεχθάνεται τις θεωρίες συνωμοσίας δεν μπορεί εύλογα να μη κάνει την πονηρή σκέψη για το «τι μπορεί να παίζεται από πίσω».

Για το ποιοι δηλαδή θα μπορούσαν να είναι εκείνοι που επίμονα δίνουν αγώνα απαξίωσης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, να τον διασύρουν ακόμα και διεθνώς, ώστε να απομονωθεί και να μην μπορέσει να παίξει τον ρόλο του και η χώρα να επιστρέψει στην προηγούμενη αφασία και ανυπαρξία που την καταβύθισαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Το TRIBUNE έχει πολλές φορές υποστηρίξει ότι ένα μέρος των μνημονιακών δεινών της Ελλάδας μπορούν να επιλυθούν χάρη στη γεωπολιτική θέση της χώρας μας και το ίδιο έκανε ξεκάθαρο κι ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Αθήνα.

Την ώρα λοιπόν που ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κινείται αποφασιστικά για να βγει η χώρα από την μνημονιακή αφάνεια και ανυπαρξία, έρχεται ο ΣΚΑΪ και «βαράει». Τυχαίο; Επειδή είναι ο ΣΚΑΪ δεν νομίζουμε.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *