ροή ειδήσεων

Δεν μπορούν να βρουν τον Γερμανό που "χάθηκε" στο νησί μας από τον περασμένο Αύγουστο


"Λες και άνοιξε η γη, (ή η θάλασσα), και εξαφανίστηκε"!Πρόκειται για έναν 35χρονο Γερμανό τουρίστα που, -όπως έχουμε ξαναγράψει,- βρισκόταν στο νησί μας για διακοπές μαζί με την σύζυγό του και τα δύο παιδιά του! Κι ενώ ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους ύστερα από την ολοκλήρωση των διακοπών τους, ο 35χρονος "εξαφανίστηκε".

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γερμανός, (ο οποίος, σημειωτέον, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας), και η οικογένειά του, διέμεναν σ΄ ένα ξενοδοχείο κοντά στην πόλη της Ρόδου. Την ημέρα που ήταν ν΄ αναχωρήσουν, η σύζυγός του διαπίστωσε ότι ο άντρας της είχε μαζέψει αρκετά βότσαλα και μάλιστα ήθελε να τα πάρει μαζί του. Κάτι που η σύζυγός του είχε αντιρρήσεις και τον παρακάλεσε να τις αφήσει για να μην ταλαιπωρηθούν. Ο Γερμανός (που ονομάζεται Σεργκέι Ενς), συμφώνησε με την σύζυγό του και της είπε ότι θα πάει να τις αφήσει στην παραλία. Όμως, από εκείνη τη στιγμή, "εξαφανίστηκε".

Η σύζυγός του, αφού εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια που είχε στη διάθεσή της, αποφάσισε να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με τα παιδιά τους, (προκειμένου να μην χάσει την πτήση), κι εκεί δήλωσε στις αστυνομικές αρχές της χώρας της την εξαφάνιση του συζύγου της. Ωστόσο, επειδή οι Γερμανοί αστυνομικοί δεν μπορούν να κάνουν "κάτι" από την χώρα τους την συμβούλευσαν να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία της Ρόδου.

Έτσι, επέστρεψε στο νησί μας, και δήλωσε στην Ασφάλεια την εξαφάνισή του. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, προσέλαβε δύο ιδιωτικούς αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονται στη Ρόδο (μαζί μ΄ ένα σκύλο), και σε συνεργασία με τις εδώ Αστυνομικές Αρχές ερευνούν για την ανεύρεση του 35χρονου.

Βέβαια, όσο περνά ο καιρός, (από τις 21 Αυγούστου), τόσο η αγωνία των συγγενών και των φίλων του Γερμανού, μεγαλώνει.

Ο 35χρονος έχει ύψος 1.80, φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, μπλε σορτσάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έχει μαλλιά και μάτια καστανά και κινδυνεύει λόγω προβλημάτων υγείας. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *