ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Ο Παπανδρέου λέει στον Μητσοτάκη ότι «λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν»!


Ιλαροτραγωδία με πρωταγωνιστή και πάλι τον Γιώργο Παπανδρέου που εγκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις φοροελαφρύνσεις που εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ, λέγοντας τους εν ολίγοις ότι «λεφτά δεν υπάρχουν»!

Συγκεκριμένα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο για τη δημιουργία ενός ακόμη «Ζαππείου» με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ και σ αυτό βεβαίως μπορεί να μην έχει άδικο.

Αλλά συνεχίσει επισημαίνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα του κόμματός του, που δεν υπόσχεται τίποτα, μόνο δύο δισεκατομμύρια φοροελαφρύνσεις, που ισχυρίζεται πως θα βρει από την επανάληψη των αποτυχημένων συνταγών Αλογοσκούφη» αναφέρει το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, δηλαδή αντιστρέφει τώρα το σύνθημα του «λεφτά υπάρχουν».

Όπως προστίθεται στη συνέχεια, στη Ν.Δ. θεωρούν προφανώς ακόμη σήμερα ότι «μπορούν να μαγειρεύουν τους αριθμούς και να δημιουργούν εικονική πραγματικότητα, όπως και ο κ. Τσίπρας, που θα διατάξει την ανάπτυξη και τις αγορές να χορεύουν στους Συριζαϊκούς ρυθμούς».

Οι Έλληνες μετά από εννέα χρόνια ύφεσης μπορούν πλέον να αξιολογούν τα «προγράμματα Θεσσαλονίκης», όπως και τα «Ζάππεια» που του υπόσχονται την έξοδο από την κρίση με βάση τα ευχολόγια, καταλήγει το κόμμα του Παπανδρέου.

Και εμείς προσθέτουμε, ότι ο λαός θυμάται το «λεφτά υπάρχουν» και το «Καστελόριζο».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *