ροή ειδήσεων

“Πέντε νησιά γύρω από την Κρήτη είναι τουρκικά”! Εξοργιστικό άρθρο από Τουρκία!


Μ΄ένα εξοργιστικό άρθρο στην ακροδεξιά εφημερίδα Γενί Τσαγ (Νέα Εποχή) που στηρίζει τον ακροδεξιό Ντεβλέτ Μπαχτσελί,ο δημοσιογράφος Ahmet Takan ψέγει τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου,για την επίσκεψή του στην Κρήτη.Γιατί; Επειδή όπως υποστηρίζει με την επίσκεψή του “νομιμοποιεί την “ελληνική κατοχή” σε νησιά που βρίσκονται γύρω από τη Κρήτη! Ο αρθρογράφος αμφισβητεί την ελληνική κυριότητα πέντε μικρών νήσω γύρω από την Κρήτη υποστηρίζοντας πως ειναι τουρκικά!

Το δημοσίευμα συοδεύεται και από χάρτες!



Ο Ahmet Takan ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γράφει άρθρα για 17 νησιά τα οποία ανήκουν στην Τουρκία και τα κατέχει παράνομα η Ελλάδα!

Πρόσφατα ισχυριζόταν ότι έγινε συνάντηση στα γραφεία του CHP με τον Έλληνα Πρέσβη και του έθεσαν το θέμα!

Μεταξύ των 17 νησιών περιλαμβάνονται και 5 περιμετρικά της Κρήτης (Γαύδος-Γαιδουρονήσι-Ντία-Κουφονήσι και Διονυσάδες).

Στο συγκεκριμένο άρθρο κατηγορεί για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση του ΑΚP ότι ανέχεται αυτή την κατάσταση (δηλ. την “κατοχή¨) και ειδικότερα κατηγορεί τον Τούρκο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου ότι επισκεπτόμενος την Κρήτη νομιμοποιεί την κατοχή.

Επιπλέον αναφέρει και περιστατικό το οποίο σύμφωνα με όσα ψευδώς υποστηρίζει, συνέβη στις 24/8 κατά τη διάρκεια του οποίου σκάφος του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ παραβίασε τα Τουρκικά Χωρικά Ύδατα κάτω από τα 6 ν.μ. στην περιοχή της Ψερίμου και άνοιξε πυρ κατά τουρκικού αλιευτικού σκάφους. Σε αυτό το σημείο λέει ότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αναφέροντας ότι στις 14 Απριλίου του 2014 σκάφος του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ άνοιξε πύρ κατά τουρκικού σκάφους σκοτώνοντας τον καπετάνιο του, “ξεχνώντας” να πεί ότι ο θανών μετέφερε λαθρομετανάστες και δεν σταμάτησε στην κλήση του ΛΣ, προκαλώντας καταδίωξη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *