ροή ειδήσεων

Γιγαντοπανό στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης κατά της Διάσκεψης για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΓΑΝΤΟΠΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗς ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ξεκίνησε, χτες, στη Ρόδο, η διήμερη Διάσκεψη «για την Ασφάλεια και Σταθερότητα» στην Ανατολική Μεσόγειο. Μια πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών, σε άλλη μια προσπάθεια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για γεωστρατηγική αναβάθμιση του εγχώριου κεφαλαίου, με βαθύτερη εμπλοκή του λαού και της χώρας σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενόσω μάλιστα οξύνονται οι ενδοκαπιταλιστικές αντιπαραθέσεις για τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών και διαύλων.
Η διάσκεψη αυτή γίνεται με ενισχυμένη παρουσία της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο και στις χερσαίες βάσεις στην Ευρώπη και δεν έχει στόχο την υπεράσπιση των εθνικών συνόρων και των λαών, αλλά την προστασία αυτών των συμφερόντων των πολυεθνικών επιχειρηματικών ομίλων αμερικανικών και ευρωπαϊκών. Γίνεται την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση δίνει «γή και ύδωρ» στις πολεμικές μηχανές του ΝΑΤΟ, καλώντας το να δημιουργήσει νέα βάση στην Κάρπαθο.
Οι εξελίξεις δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό κανενός μας. Καμιά εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις και τις διακηρύξεις τους. Χρειάζεται ενίσχυση της φιλίας των λαών του τουρκικού - ελληνικού και άλλων. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα. Είναι θύματα της ίδιας πολιτικής, του ιμπεριαλισμού.
Ρόδος 9-9-2016

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *