ροή ειδήσεων

Τα θρησκευτικά κατάντησαν η ώρα του παιδιού


«Τα θρησκευτικά κατάντησαν η ώρα του παιδιού, όπως και κάποια άλλα μαθήματα που για μένα είναι πολύ σημαντικά, όπως η μουσική, όπως τα καλλιτεχνικά μαθήματα».


Λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης του Νίκου Φίλη με την Εκκλησία για το μάθημα των θρησκευτικών έρχεται να ρίξει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος αποκάλεσε «ώρα του παιδιού» το μάθημα, εξισώνοντάς τα θρησκευτικά με τα μαθήματα των καλλιτεχνικών και τη μουσικής.

«Τα θρησκευτικά κατάντησαν η ώρα του παιδιού, όπως και κάποια άλλα μαθήματα που για μένα είναι πολύ σημαντικά, όπως η μουσική, όπως τα καλλιτεχνικά μαθήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά την Κυριακή στο Ε. «(Το μάθημα) έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ» τόνισε.

«Αν δεν υπάρξει γενναία παρέμβαση τα παιδιά το έχουν εγκαταλείψει» πρόσθεσε ο υπουργός για το μάθημα αυτό. «Η Ορθοδοξία δεν υπηρετείται έτσι από τα θρησκευτικά» δήλωσε δε ο κ. Τσιρώνης.

«Η Ορθοδοξία πρέπει να αναπτυχθεί μέσα από τη διαφορετικότητα με τις άλλες θρησκείες» δήλωσε από την πλευρά της στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα.

Η κ. Καρακώστα αποκάλεσε «θέμα διαλόγου και φιλοσοφικό θέμα, το ζήτημα των θρησκευτικών».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *