ροή ειδήσεων

Ορφανίδης: «Δεν τρελάθηκα ξαφνικά και αποφάσισα να φύγω»


Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρόδου.



Την παραίτηση του από τη Ρόδο υπέβαλε ο Σάββας Ορφανίδης, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού την προσεχή Κυριακή οι »πράσινοι» υποδέχονται την Α.Ε. Κηφισιάς.

Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και έτσι τα »ελάφια» μέσα στις επόμενες μέρες θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, στη Ρόδο πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να κάνει μία καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους της.

Ο Σάββας Ορφανίδης με ανακοίνωση του μιλάει για την απόφαση του να παραιτηθεί από την ομάδα.

Αναλυτικά:
»Δεν είναι δυνατόν να καταλάβουν όλοι πόσο δύσκολο είναι να αποχωρείς από κάτι που αγαπάς.

Δεν τρελάθηκα ξαφνικά χθες και αποφάσισα να φύγω..Δέκα μέρες το φωνάζω αλλά…. Ακόμη και χθες ο πρόεδρος άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό μήπως δεχθώ ένα συγκεκριμένο τηλεφώνημα και να πάω στην προπόνηση. Ούτε αυτό έγινε και όλοι στην διοίκηση γνωρίζουν το λόγο.

Οι προπονητές όπως και οι παίχτες είναι αναλώσιμοι. Ας πλαισιώσουν την ομάδα όσοι μπορούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τη διοίκηση για να μπορέσει να σταθεί όπως της αξίζει στη Γ Εθνική.

Ειλικρινά λυπάμαι και αισθάνομαι πολύ άσχημα απέναντι στους φιλάθλους μας αλλα και στα παιδιά της Κακιάς Σκάλας, όμως πιστέψτε το, ήταν εντελώς αδύνατο να παραμείνω και σίγουρα θα ήταν εις βάρος της ομάδας».


Πηγή: 12sports.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *