ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο ποτάμι της Κρεμαστής


Ξεκίνησαν χθες, Τρίτη, οι εργασίες καθαρισμού στο ποτάμι της Κρεμαστής, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου ν’ αποτραπούν ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα.
Το ποτάμι της Κρεμαστής και η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για την περιφερειακή αρχή.
Παρότι ο καθαρισμός των ρεμάτων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως είναι ρητά διατυπωμένο και θεσμικά κατοχυρωμένο, μετά από τα αιτήματα που υπέβαλαν Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, η Περιφέρεια είναι έτοιμη να παρέμβει όπου απαιτείται, καθώς έχει εξασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους για την εκτέλεση των έργων και με την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάθεση των σχετικών εργολαβιών.
«Όταν, με το καλό ξεμπερδέψουμε με όλο το φαύλο παρελθόν αυτού του έργου που κληρονομήσαμε, θα προχωρήσουμε αποφασιστικά σε όσα πρέπει και αξίζει αυτός ο τόπος. Τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια του χθες δεν αξίζουν το ξόδεμα ενέργειας, αφού η ίδια η ζωή τα προσπέρασε και εμάς το αύριο είναι αυτό που μας εμπνέει να δουλέψουμε» δήλωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *