ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ικανότατοι…«Νέοι Κυβερνήτες»


Επιτυχία σημείωσε ο αγώνας «ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ 2016» που διοργάνωσε
ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.
Έλαβαν μέρος 13 ιστιοπλοϊκά σκάφη του Συλλόγου και πάνω από 80 ιστιοπλόοι.
Τα σκάφη είχαν ως κυβερνήτες νέους ιστιοπλόους, απόφοιτους της Σχολής του Συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους και να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει πλάι στους έμπειρους καπετάνιους των σκαφών του Συλλόγου, καθ’ όλη την διάρκεια της εκπαίδευσής τους.
Την πρώτη θέση στη κλάση 1 πήρε το «ΑΠΟΛΛΩΝ» με κυβερνήτη την Μαρία Χεππάκη, δεύτερο ήταν το «ESTELLA» με κυβερνήτη τον Αντώνη Δράκο και τρίτο, το «BLUE SHARK» με κυβερνήτη τον Νίκο Γαρουφαλλή.
Στην κλάση 2, την πρώτη θέση πήρε το «DAS BOOT» με κυβερνήτη τον Αρτικη Λάζαρο, δεύτερο ήταν το «ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ» με κυβερνήτη τον Μιχάλη Κασιώτη και τρίτο, ήταντο «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με κυβερνήτη τον Νικήτα Γεωργά.
Στο περιθώριο του αγώνα και κατά την απονομή των επάθλων, πραγματοποιήθηκε και εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Ρόδου (Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού) στην οποίαο Σύλλογος τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του, για τις διαχρονικές επιτυχίεςτων αθλητών του, αλλά και για τους διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας που διοργανώνει.
Επόμενος αγώνας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου είναι ο αγώνας «ΤΡΙΓΩΝΑ 2016», ο οποίοςείναι προγραμματισμένος για το επόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *