ροή ειδήσεων

Οι αετονύχηδες συνεχίζουν να… οργιάζουν! – Το «πάθημα» μιας συντοπίτισσάς μας που «το φυσά και δεν κρυώνει»!

Μια νεαρή συμπολίτισσά μας, έπεσε θύμα απάτης των αετονύχηδων εκείνων που συνεχίζουν να οργιάζουν και να κοροϊδεύουν τον κόσμο με τις «γρηγοράδες» τους, με σκοπό φυσικά να τα οικονομήσουν!


Τι συνέβη; Αυτοί οι αετονύχηδες δημοσίευσαν, τάχα μου τάχα μου, έναν διαγωνισμό που όποιος απαντούσε σωστά κέρδιζε ένα ταξίδι σε μαγευτικά μέρη του κόσμου!


Δελεάστηκε, η Α.Σ., από χωριό της Δ.Ε. Πεταλούδων, και πήρε τηλέφωνο! Και ως εκ... θαύματος απάντησε σωστά! Της είπαν λοιπόν, πως θα πρέπει να περιμένει τη σχετική ειδοποίηση – ενημέρωση την οποία θα την έστελναν με κούριερ.

Μια επιστολή, η οποία, ήρθε, και μάλιστα κόστιζε 10 ευρώ (ωστόσο, είχε μέσα στο πακέτο κι ένα ρολόι)!


Εν πάση περιπτώσει η Α.Σ. πήρε τον φάκελο ο οποίος, όμως, δεν είχε μέσα εισιτήρια, όπως περίμενε, αλλά... φυλλάδια ενημερωτικά, τα οποία ήταν εκπτωτικά κουπόνια.

Δηλαδή, πιο απλά, έχοντας στα χέρια σου αυτά τα φυλλάδια σου αφαιρούσαν 50, 60, 70, 80, 90 ευρώ σε κάθε τόπο που θα επέλεγες! (Μπαλί, Τυνησία, Πράγα, Μάλτα, κλπ)


Βέβαια, όσον αφορά το ταξίδι, «άνθρακες ο θησαυρός». Η νεαρή συντοπίτισσά μας, άλλα περίμενε κι άλλα της ήρθαν! Κι ευτυχώς που είχε την πρόνοια πριν από οποιαδήποτε άλλη ενέργειά της (προκαταβολή χρημάτων, κλπ), να ρωτήσει!

Και κάτι ακόμη: Προσπαθείς να πάρεις τηλέφωνο και να μάθεις περισσότερα, αλλά είτε δεν το σηκώνουν είτε σου λένε πως οι συνεργάτες τους είναι απασχολημένοι!..



Αυτά, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν!..

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *