ροή ειδήσεων

Διευθυντές Ξενοδοχείων Ρόδου: Ενημέρωση για τη σεζόν


Για το υπόλοιπο της σεζόν, την υπογραφή συμβολαίων και την πολιτική τιμών για το ερχόμενο καλοκαίρι, ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου ο πρόεδρός του, Γ. Ματσίγκος, κατά τη διάρκεια της 6ης καλοκαιρινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Dionysos στην Ιξιά το βράδυ της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου.

Καλεσμένοι του Συλλόγου ήταν η Euromedica και το ΕΚΑΒ. Αρχικά η Διευθύντρια της Κλινικής Euromedica, κα.Βασιλειάδου ανέπτυξε εκτενώς την δομή της κλινικής και όλες τις παροχές της, εστιάζοντας σε αυτές που αφορούν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Στην συνέχεια ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Νοτίου Αιγαίου, κος. Τσιμπλέκας αναφέρθηκε στην σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εντός των ξενοδοχειακών μονάδων και τους τρόπους εκπαίδευσης. Συμφωνήθηκε κατ’ ιδίαν συνάντηση το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να προγραμματιστούν σεμινάρια πρώτων βοηθειών για το προσωπικό των Ξενοδοχείων κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο, κ. Ματσίγκο αναφορικά με τον προγραμματισμό των αεροπορικών θέσεων από τις βασικές αγορές και τις συνεχείς προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα συζητήθηκε η αναγκαιότητα της έγκαιρης και στοχευμένης προβολής και διαφήμισης του νησιού με συνεργασία και συντονισμό όλων των αρχών, φορέων και επιχειρήσεων και όχι μεμονωμένα, κάτι που θα αποφέρει το μέγιστο όφελος.

Στην επόμενη προγραμματισμένη ολομέλεια στις 11/10 θα καταρτιστεί το αρχικό πρόγραμμα σεμιναρίων και δράσεων του Συλλόγου για τον χειμώνα καθώς ο προγραμματισμός εκδρομής για τα μέλη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *