ροή ειδήσεων

Τρομοκρατική επίθεση προκάλεσε τη συντριβή της πτήσης της EgyptAir – βρέθηκε εκρηκτική ύλη στα συντρίμμια!

Ίχνη εκρηκτικής ύλης ανακάλυψαν την περασμένη βδομάδα Γάλλοι ερευνητές στα συντρίμμια του Airbus A320 της EgyptAir που κατέπεσε τον Μάιο στη Μεσόγειο.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, οι αιγυπτιακές αρχές δεν τους άφησαν να συνεχίσουν τις έρευνες οι οποίες φέρουν στην επιφάνεια και πάλι την θεωρία τος δολιοφθοράς.


Η πτήση MS804, της EgyptAir αναχώρησε από το αεροδρόμιο “Charles de Gaulle” του Παρισιού στις 19 Μαΐου με προορισμό το Κάιρο όταν συνετρίβη στην Μεσόγειο παρασύροντας στο θάνατο 66 επιβάτες. Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα.

Για να επιβεβαιωθεί το εύρημα, οι Αιγύπτιοι θέλουν να μοιραστούν το πόρισμα των Γάλλων, όμως η πλευρά των Γάλλων ερευνητών αρνείται οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο αν πρώτα δεν τους επιτραπεί απεριόριστη πρόσβαση στα συντρίμμια του αεροσκάφους.

«Κανένας από τους ερευνητές δεν εμποδίστηκε στο αν συμμετάσχει στις έρευνες, αλλά το έργο γίνεται από κοινού, όπως ορίζει η διαδικασίας διερεύνησης» ανέφερε πηγή της επιτροπής.

Οι ελεγκτές δεν έλαβαν κανένα σήμα κινδύνου από την πτήση, παρά το γεγονός πως τα συστήματα του αεροπλάνου ανίχνευσαν καπνό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *