ροή ειδήσεων

Throne of Helios, μια διαδραστική εμπειρία που κόβει την ανάσα στη Ρόδο


Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα συναρπαστικό μισάωρο που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστο
Το Throne of Helios είναι μια άκρως καινοτόμα, πρωτότυπη και μοναδική ιδέα όχι μόνο για τον ελλαδικό χώρο, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα 9D διαδραστικό σινεμά, που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο στη Ρόδο, όπου θα παρακολουθήσετε επιμελώς μελετημένες και δημιουργημένες ταινίες οι οποίες συνδυάζουν με έναν τρόπο μοναδικό την ψυχαγωγία με την διαπαιδαγώγηση.



Η πρώτη κίνηση έγινε με την 20λεπτης διάρκειας ταινία «Throne of Helios», της οποίας η παραγωγή πραγματοποιήθηκε σε εξειδικευμένο στούντιο της Ολλανδίας ειδικά για το συγκεκριμένο σινεμά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να γνωρίσετε τα πάντα σχετικά με τη δημιουργία του νησιού και την πορεία του μέχρι σήμερα μέσα από έναν άκρως ρεαλιστικό τρόπο.



Κατά τη διάρκεια της προβολής βροχή, χιόνι, άνεμος, φωτιές, σεισμικές δονήσεις ακόμη και μυρωδιές γίνονται αντιληπτές από το κοινό, την ώρα που 3D εικόνα σάς μεταφέρει πίσω στο χρόνο, σε ιστορικές στιγμές για το νησί της Ρόδου.

Την ταινία έχουν επιμεληθεί expert του είδους, με σκοπό τη δημιουργία μιας ξεχωριστής παραγωγής που σίγουρα θα εμπλουτίσει την ταξιδιωτική σας εμπειρία στη Ρόδο και θα σας μείνει αξέχαστη τόσο για την ψυχαγωγία όσο και για τη γνώση που σας πρόσφερε.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *