ροή ειδήσεων

Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν κάνεις διάδρομο κάθε μέρα, για 100 μέρες


Στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, ο χρήστης του Reddit Andrew LL πήρε την απόφαση να χάσει κιλά ακολουθώντας ευλαβικά μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες και εξασκούμενος καθημερινά πάνω σε κάποιο διάδρομο για 100 συνεχόμενες ημέρες.

«Ο λόγος που πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν επειδή, απλά, βαρέθηκα. Βαρέθηκα να νιώθω κουρασμένος, βαρέθηκα να «λιώνω» στις μπίρες, βαρέθηκα να είμαι εντελώς εκτός φόρμας. Έτρωγα σκουπίδια και δεν έκανα την παραμικρή άσκηση. Για όλους αυτούς τους λόγους, μια ωραία πρωία πήρα την απόφαση να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες και να εντάξω στην καθημερινότητά μου την άσκηση, μπας και “φτιάξω” κάπως την υγεία μου» εξηγεί.



Σύμφωνα με το gr.askmen.com, o αποφασιστικός Redditor κατάφερε, τελικά, να «βγάλει» από πάνω του μέσα σε τρεις περίπου μήνες δέκα (!) ολόκληρα κιλά. «Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι ότι, πλέον, νιώθω γεμάτος υγεία και ενέργεια» διαβεβαιώνει.

Το χρήσιμο συμπέρασμα όλων αυτών; Αν και η αερόβια άσκηση σε συνδυασμό με μια προσεγμένη διατροφή αποτελεί την καλύτερη, ίσως, μέθοδο για να χάσεις κιλά, ο μόνος τρόπος για να «γραμμωθείς» υποτυπωδώς είναι κάνοντας βάρη ή, έστω, ασκήσεις που εκμεταλλεύονται το ίδιο το σωματικό σου βάρος. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να διατηρήσεις ανέπαφο και -γιατί όχι;- να αυξήσεις τον μυϊκό σου όγκο…

πηγή: gr.askmen.com

Τα αποτελέσματα του «πειράματός» του Andrew LL μπορείς να τα δεις εδώ:



Κι εδώ, σε προφίλ, για καλύτερη αποτίμηση της προσπάθειας:




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *