ροή ειδήσεων

Θα κλείσουν όλες οι υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο στις 15 Νοεμβρίου λόγω... υποστελέχωσης


Να δοθούν άμεσα λύσεις στην στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ζητά με σημερινή απόφασή του το περιφερειακό συμβούλιο, που αποφάσισε ομόφωνα εάν αυτό δεν γίνει, να κλείσει στις 15 Νοεμβρίου τις υπηρεσίες σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.


Ομόφωνα όλες οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε συνεδρίασή τους στη Σύρο, ενέκριναν την πρόταση του περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας για την δραστική αντιμετώπιση του προβλήματος της δραματικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας, αλλά και των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου.

Με την σημερινή του απόφαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο, αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Χατζημάρκος "στέλνει τελεσίγραφο στην κυβέρνηση, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου να προχωρήσει στην υλοποίηση της δέσμευσης που επανειλημμένως έχουν αναλάβει οι αρμόδιοι υπουργοί, για την κατά προτεραιότητα στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Δήμων στο Νότιο Αιγαίο. Αν μέχρι την ημερομηνία αυτή δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε η Περιφέρεια, στις 15 Νοεμβρίου θα προχωρήσει σε κλείσιμο των υπηρεσιών της".

Αμέσως μετά την ψηφοφορία, ο κ. Χατζημάρκος ευχαρίστησε όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς και τα σωματεία εργαζομένων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, για την ομόθυμη στάση τους, λέγοντας πως ο υπουργός Εσωτερικών την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει να βρει στο γραφείο του αποτυπωμένο το μήνυμα, ότι η νησιωτική Ελλάδα κλείνει, αφού δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να υφίσταται η σημερινή, αδιανόητη κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *