ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας και βιαιοπραγία σε βάρος 17χρονης μαθήτριας


Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί δράστες, ηλικίας 18 και 19 ετών

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες την τελευταία εβδομάδα είχαν αφαιρέσει -4- δίκυκλα οχήματα

Εξιχνιάστηκαν προχθές (08.10.2016) από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μια απόπειρα ληστείας σε βάρος 17χρονης μαθήτριας, καθώς και τέσσερις κλοπές δίκυκλων από διάφορές περιοχές της Ρόδου.

Για τις πράξεις αυτές συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 19 ετών και σχηματίσθηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την Παρασκευή (07.10.2016) το απόγευμα οι δυο κατηγορούμενοι επιβαίνοντες σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν σακίδιο ώμου από 17χρονη μαθήτρια και όταν δεν τα κατάφεραν την χτύπησαν με τα χέρια τους και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί που ανέλαβαν άμεσα τη διερεύνηση του περιστατικού κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν τους δράστες, οποίοι αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από την 17χρονη και εξεταζόμενοι παραδέχτηκαν την πράξη τους.

Επίσης στο πλαίσιο της αστυνομικής ερευνάς διακριβώθηκε ότι οι δράστες το τριήμερο 04 έως 06.10.2016 αφαίρεσαν από διάφορες περιοχές της Ρόδου τέσσερα δίκυκλα (2 μοτοποδήλατα και 2 μοτοσυκλέτες).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν στην κα Ανακρίτρια Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *