ροή ειδήσεων

224 εποχικοί σε δήμους, ΔΕΗ και υπουργείο Πολιτισμού


Σε 124 ανέρχονται οι θέσεις που θα καλυφθούν σε 25 δήμους και νομικά τους πρόσωπα σε Αθήνα και περιφέρεια.

Η πλειονότητα των θέσεων αντιστοιχεί στον Δήμο Τιρνάβου, όπου κατανέμονται 22 θέσεις, και στον Οργανισμό Προσχολικής Μοσχάτου-Ταύρου, ο οποίος θα στελεχωθεί με 16 εποχικούς. Οι δύο φορείς θα δέχονται αιτήσεις έως τις 24 Οκτωβρίου. Στον Τίρναβο τις θέσεις θα καταλάβουν πέντε Οδηγοί Απορριμματοφόρων, 17 Εργάτες καθαριότητας και ένας Χειριστής Σαρώθρου, ενώ στο Μοσχάτο οι θέσεις αφορούν πέντε Βρεφονηπιοκόμους και πέντε Βοηθούς Βρεφοκόμους, δύο Εργάτες Καθαριότητας και δύο Γενικών Καθηκόντων, έναν Μάγειρα και έναν Διοικητικό-Οικονομικό υπάλληλο.
Εξάλλου, αιτήσεις θα υποβάλλονται, με τελευταία καταληκτική προθεσμία τις 27 Οκτωβρίου, στους Δήμους Νέας Ιωνίας Αττικής, Λάρισας, Ξάνθης, Ηγουμενίτσας, Χίου, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Θήρας, Σύρου-Ερμούπολης, Βόλου, Δελφών, Αχαρνών, Μεγανησίου, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Αμφιλοχίας, Καλαμάτας, Βέροιας, Πύλης Τρικάλων, Βριλησσίων, Κάτω Νευροκοπίου, Ιλίου, Γλυφάδας, Μεσολογγίου, Χανίων, Θεσσαλονίκης και Βισαλτίας.
Οι ειδικότητες που θα προτιμηθούν περιλαμβάνουν Εργάτες, Προσωπικό Καθαριότητας, Ηλεκτρολόγους, Βρεφοκόμους, Μάγειρες, Χειριστές Μηχανημάτων, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Οδηγούς.
Οι προθεσμίες
Ογδόντα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην ΔΕΗ, τον ΔΕΔΔΗΕ και στο υπουργείο Πολιτισμού. Ειδικότερα, έως τις 20 Οκτωβρίου έχουν «περιθώριο» να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για 53 θέσεις υπαλλήλων Γραφείου ΔΕ στη Διεύθυνση Πωλήσεων της ΔΕΗ στην Αττική.
Στο μεταξύ, λήγει στις 26 Οκτωβρίου η προθεσμία για έναν Πολιτικό Μηχανικό στην ανακαίνιση των καταστημάτων πωλήσεων και την κατασκευή κτιρίου για τις υπηρεσίες Φιλοθέης - Κηφισιάς.
Επιπλέον, στον ΔΕΔΔΗΕ Πολυγύρου θα καλυφθούν δύο θέσεις Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύου και μία διοικητικού Γραμματέα, ενώ στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές Ζακύνθου, Καβάλας, Δράμας και Αττικής αντιστοιχούν από μία θέση στις ειδικότητες: ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων-Υπόγειων Δικτύων (τρεις θέσεις) και ΠΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η υποβολή αιτήσεων θα συνεχιστεί με καταληκτικές προθεσμίες στις 21, 23 και 24 Οκτωβρίου.
Αναφορικά με τις 19 θέσεις που θα καλυφθούν στο υπουργείο Πολιτισμού, τρεις εργάσιμες ημέρες, έως τις 20 Οκτωβρίου, απομένουν για έξι προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου, εκ των οποίων τρεις για Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Εργων κατηγορίας Τέχνης ΤΕ και τρεις για Τεχνικούς Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης κατηγορίας ΔΕ. Εως αύριο το μεσημέρι θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για δέκα εποχικούς στην ΕΦΑ Κορινθίας.
Πρόκειται για τρεις Εργατοτεχνίτες ΥΕ, από δύο Αρχαιολόγους ΠΕ, Αρχιτέκτονες ΠΕ και Μηχανικούς Δομικών Εργων ΤΕ, και έναν Συντηρητή Εργων Τέχνης ΤΕ. Σήμερα, τελευταία ημέρα για αιτήσεις στην ΕΦΑ Δωδεκανήσου για έναν Αρχαιολόγο και δύο Εργατοτεχνίτες.

Κατερίνα Κυρίτση
www.ethnos.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *