ροή ειδήσεων

5 πράγματα που πρέπει να πετάξετε τα επόμενα 10 λεπτά από το σπίτι σας


Στην καθημερινότητά μας πολλά μπορεί να είναι αυτά που μας ενοχλούν
και έχουν σχέση με το σπίτι και την διακόσμηση του ή και με τις ενοχλητικές συνήθειες που αγαπάμε να κάνουμε και έχουν αντίκτυπο στον προσωπικό μας χώρο.

Δείτε πώς θα βάλετε τάξη στο σπίτι σας με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών! Πάρτε τη σακούλα ανά χείρας και μέσα σε 10 λεπτά θα έχετε φροντίσει να πετάξετε οτιδήποτε θεωρείτε περιττό και συνεχώς το αναβάλλετε.

Εμείς σας παρουσιάζουμε μια λίστα με πράγματα που είναι πολύ πιθανό να έχετε στο μυαλό σας να πετάξετε αλλά για ένα περίεργο λόγο εξακολουθείτε να τα φυλάτε!

Κάλτσες χωρίς το ταίρι τους Αν δεν είστε τόσο εκκεντρικοί έτσι ώστε να φοράτε 2 διαφορετικές κάλτσες δεν έχετε λόγο να τις κρατάτε. Πετάξτε τις μονές σας κάλτσες αμέσως.

Φαγητό χωρίς σκέπασμα Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάτε φαγητό χωρίς το σκέπασμά του. Εκτός του ότι μπορεί να μεταφέρει τις μυρωδιές σε ολόκληρο το ψυγείο υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθεί η γεύση του και η ποιότητά του.

DVD που ποτέ δεν θα δείτε Είτε είναι δώρα από εφημερίδες είτε τα έχετε αγοράσει εσείς οι ίδιοι και τα έχετε δει μία, δύο ή και τρεις φορές σίγουρα δεν θα τα δείτε ξανά και απλά πιάνουν χώρο στα ράφια σας. Η καλύτερη λύση είναι να τα ξεφορτωθείτε και να δημιουργήσετε νέους αποθηκευτικούς χώρους στη θέση τους.

Μπλουζάκια που έχετε για τον ύπνο Η κλασική και αγαπημένη δικαιολογία για κάποια αγαπημένα σας μπλουζάκια που δεν θέλετε να αποχωριστείτε είναι «Μην το πετάς, θα το κρατήσω για τον ύπνο». Πιο πιθανό είναι να το δείτε στον ύπνο σας παρά στην πραγματικότητα καθώς σχεδόν ποτέ δεν το επιλέγετε για να κοιμηθείτε με αυτό. Είπαμε είναι αγαπημένο και δεν σας πάει καρδιά να το χαραμίσετε στο κρεβάτι.

Διαφημιστικά delivery Μπορεί να έχετε δεκάδες διαφημιστικά από τις ψησταριές και τις πιτσαρίες της γειτονιάς σας για τις δύσκολες εκείνες ώρες που δεν έχετε τίποτα να φάτε ωστόσο πάντα καταλήγετε να παραγγέλνετε από τα ίδια νόστιμα και συνηθισμένα. Ένα καλό ξεκαθάρισμα επιλέγοντας τα καλύτερα και τα πιο αγαπημένα θα σας βοηθήσει να είστε πιο συγκεκριμένοι στις επιλογές σας και να απαλλαγείτε απ’ όλο αυτό το χαρτομάνι!

Πηγή: spirossoulis.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *