ροή ειδήσεων

Αναζητώνται οι βιολογικοί γονείς της 6χρονης στον Τύρναβο - φωτος


Θυμίζει την υπόθεση της μικρής Μαρίας

Η αστυνομία ερευνά παράλληλα, πώς βρέθηκε να ζει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων σε οικισμό στον Τύρναβο Λάρισας - Δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση ή αρπαγήΤα στοιχεία ταυτότητας των βιολογικών γονέων του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε να ζει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων σε οικισμό στον Τύρναβο Λάρισας αναζητά η αστυνομία. Ήδη, έχουν συλληφθεί το ζευγάρι των τσιγγάνων με τους οποίους βρέθηκε να ζει το κοριτσάκι, ενώ παρά τα όσα αρχικά έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, τελικά, σε νεώτερη ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι βιολογικοί γονείς του παιδιού, παραμένουν άγνωστοι.

Εκτός από την ταυτότητά τους, όμως, η Ασφάλεια Λάρισας προσπαθεί να διακριβώσει πώς και υπό ποιές συνθήκες το παιδί βρέθηκε να μένει στον καταυλισμό.

Για το συγκεκριμένο παιδί δεν έχει δηλωθεί ούτε εξαφάνιση, ούτε αρπαγή. Το κοριτσάκι έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Στο σπίτι όπου έμενε το κοριτσάκι συνελήφθησαν οι εμφανισθέντες ως γονείς του, ένας 42χρονος και μια 41χρονη, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκων, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κλοπή.

Παράλληλα, κατηγορούνται και για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς φιλοξενούσαν έναν 34χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης των ανακριτών Λάρισας για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς, ο 34χρονος έκλεψε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 37χρονου και προσπάθησε να εξαφανιστεί, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή. Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 29 γραμμαρίων, δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, ένας φορητός υπολογιστής, ένα ρολόι και δύο κινητά που εκτιμάται ότι είναι προϊόντα κλοπών.











Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/10/16 01:59

    ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ !!ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ/ΡΟΜΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΤΛ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΤΛ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DNA ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *