ροή ειδήσεων

Τι συμβαίνει σε μέρη που χτίζονται ισλαμικά τεμένη;

Ψάξτε στο γκουγκλ, τόσο το Dar al-Islam, όσο και την ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ σημασία που έχει η ανέγερση ΕΠΙΣΗΜΟΥ τεμένους σε έναν τόπο. Λοιπόν, Dar al-Islam σημαίνει "Τόπος (Οίκος) του Ισλάμ.

Υπενθυμίζω πως το Ισλάμ δεν είναι απλώς θρησκεία, αλλά πολιτικό σύστημα, το οποίο εμπερικλείει αστικές και νομικές αρμοδιότητες, αδιαφορώντας γιά την νομοθεσία μίας φιλοξενούσας χώρας, εφ όσον ΜΕΣΑ σε αυτήν την χώρα υπάρχει Dar al-Islam. Το οποίον Dar al-Islam, ισχύει και εγκαθιδρύεται με την ανέγερση ΕΠΙΣΗΜΟΥ τεμένους.

Ένα απλό τζαμί σε μία γειτονιά, όχι ένα, ούτε εκατόν ένα, δεν συνεπάγονται πως η περιοχή αυτή μπορεί να χαρακτηρισθεί Dar al-Islam. Προϋπόθεση γι αυτό είναι η ύπαρξη ΕΠΙΣΗΜΟΥ τεμένους, αναγνωρισμένου ιμάμη και διοικητικού συμβουλίου (τα γραφεία που θα χτίσει το "συνταγματικό τόξο" δίπλα στο τέμενος).

Υπάρχοντος λοιπόν του ΕΠΙΣΗΜΟΥ (το τονίζω) τεμένους, η περιοχή θεωρείται "Τόπος του Ισλάμ", με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κατ αρχάς, ο τόπος αυτός πλέον θεωρείται ιερός και βεβαίως ΜΗ ανήκων εις την χώρα, αλλά στο Ισλάμ. Μία ματιά σε παρόμοια παραδείγματα ανά την Ευρώπη είναι λίαν διαφωτιστική.

Σιγά σιγά, οι μουσουλμανικές κοινότητες, που έχουν έτσι κι αλλοιώς τεράστια οικονομική υποστήριξη, αρχίζουν και νοικιάζουν-αγοράζουν τα ακίνητα γύρω γύρω, ξεκινά ένας βιολογικός εκτοπισμός των γηγενών και η περιοχή γίνεται σταδιακά ισλαμικό γκέττο. Σε πολλές ευρωπαικές πόλεις υπάρχουν πλέον no-go areas, όπου δεν μπαίνει ούτε η αστυνομία, χωρίς άδεια των ιμάμηδων και κυριαρχεί πλέον και επισήμως αντί των νόμων του δημοκρατικού κράτους η Σαρία(καθώς βάσει της ισλ. παράδοσης, ΜΟΝΟΝ μέρη όπου ισχύει ο νόμος της Σαρία μπορούν να θεωρηθούν Τόπος Ειρήνης).

Στους δρόμους υπάρχουν περιπολίες πιστών που ελέγχουν το ντύσιμο και την συμπεριφορά του κόσμου, ενώ δεν είναι σπάνιοι οι προπηλακισμοί απίστων, οι οποίοι σταδιακά δεν πατάνε πλέον εκεί μέσα. Και βεβαίως ευνοείται και αρχίζει η αθρόα εισρροή μουσουλμάνων, άπαξ και υπάρχει Dar al-Islam.

Οι ευρωπαίοι έκαναν το λάθος και επέτρεψαν το κτίσιμο τεμενών (Γερμανία, 1970 κανένα τέμενος, σήμερα πάνω από 2.000) και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει. Θα μου πεις τόσες αποικίες είχαν σε Αφρική και Ασία, όμως δεν είχαν ποτέ μέσα στον τόπο τους μουσουλμανική κατοχή. Εμείς πού ούτε είχαμε ποτέ καμμία αποικία και το κυριώτερο, υποφέραμε 400 χρόνια από την ισλαμική βαρβαρότητα, είδαμε και πάθαμε να τους ξεφορτωθούμε και τώρα τους ξανακουβαλάμε και τους παραχωρούμε διά του ΕΠΙΣΗΜΟΥ τεμένους και Χώρο του Ισλάμ;

Προδότες πολιτικάντηδες...


http://koukfamily.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/16 21:42

    ke kolarakia ke koli ellines na pate s/m ke na paris poli vazelini .gia de ponai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/16 23:00

    kati kseris esy gia na toles exeis dokimasi?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον αδιάβαστος στην ιστορία είσαι.... τους Τούρκους τους έφεραν οι Εβραιοχριστιανοί στο Βυζάντιο και κατ΄επέκταση στην Ελλάδα και μάλιστα κάνανε ειδική συμφωνία πολύ πριν την πτώση της Κωνσταντινούπολης και πουληθήκανε για 14.000 τσεκίνια προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμια και την εκκλησιαστική περιουσία τους. Λόγω των ενωτικών και ανθενωτικών, η μισή πόλη δεν πολέμησε και απλώς άνοιξαν την Κερκόπορτα για να εισέλθουν οι Τούρκοι. 100.000 ήταν οι μοναχοί που έθρεφαν πρωκτό και δεν πολέμησαν τους Τούρκους, όταν ο Παλαιολόγος πολεμούσε με 8.000 μόνο μισθοφόρους!!!! Στα αρχεία τους οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η μισή πόλη συνθηκολόγησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *