ροή ειδήσεων

Λάβρος ο Κοντομηνάς στην εκπομπή της Μενεγάκη


Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού της Κάντζας,Δημήτρης Κοντομηνάς, μπήκε απροειδοποίητα στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», προκαλώντας μάλιστα σοκ στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Με χειμαρρώδη τρόπο, εξέφρασε την άποψή του για τις τηλεοπτικές άδειες, αφήνοντας σαφείς αιχμές.

«Παναγία μου, θα πάθω τίποτα!», είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν μου έχεις ξανακάνει τέτοια έκπληξη», είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον κ. Κοντομηνά.

O πρόεδρος του Alpha, εμφανίστηκε στο πλατό, την ώρα της μαγειρικής. Η «ωραία» Ελένη προσπάθησε να τον απομακρύνει από την κουζίνα του πλατό, λέγοντας: «Δημήτρη μου δεν θέλω να είσαι στην κουζίνα».

«Να φάμε ήρθαμε! Όλοι θα περνάμε από εδώ να τρώμε τώρα. Μου μειώσανε τη σύνταξη», απάντησε, συμπάσχοντας με τους συνταξιούχους, και αγκαλιάζοντας και φιλώντας την παρουσιάστρια ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Και αφού χαιρέτησε με αγάπη και τους εργαζόμενους μπρος και πίσω από τις κάμερες, πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες, την προσφορά που όπως λέει είχε ο ίδιος για τον ALPHA, τους δημοσιογράφους του καναλιού, την κυβέρνηση αλλά και το μέλλον του «σπιτιού του», όπως χαρακτήρισε το κανάλι.

Μετά τις φιλοφρονήσεις ο πρόεδρος του Alpha εστίασε ως αναμενόμενο στις τηλεοπτικές άδειες.

«Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός ΄΄σκοτώθηκε΄΄τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

«΄Άλλο πράγμα ήθελε. Ήθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια. Αυτό ήθελε», είπε πρόθυμα οΔήμος Βερύκιος σε ενικό οικειότητας.

«Δεν ήθελε αυτό» απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Και άρχισε να αναφέρεται σε κάποιον που δεν κατανόμασε μεταφέροντας υποτιθέμενους διάλογους:


«Ήρθανε οι άνθρωποι του, αυτός που υποστήριζε χωρίς δεκάρα να 'χουνε, μην λέμε ονόματα, ήρθε και λέει:
- "Θα μου δώσετε λέει το 51 %",
- "Λέω: Τι άλλο θέλεις;" πρόσθεσε ο πρόεδρος του Alpha,
- "Λέει: Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές να τις έχω εγώ".

"Για να βλέπει κι ο κόσμος να ακούει τι γίνεται με την κυβέρνηση, τι καλά που πάμε" τόνισε ο κ. Κοντομηνάς.
- "Λέω, άλλο τίποτα θέλεις;"
- "Θέλω" λέει "να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Τα άλλα λέει για τους γάμους, τα βαφτίσια, ποια άφησε ποιον και ποια παντρεύεται ποιον να τα κάνετε εσείς".
- "Λέω: Τίποτα άλλο να στήσουμε;"
- "Λέω: πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέει τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κ. Παππά που ήσουνα στην Αμερική και "έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς" συνέχισε ο κ. Κοντομηνάς.

Και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο μιλώντας για… μπολσεβίκους, και έχοντας μόνιμα στο στόχαστρο του τον υπουργό κ. Παππά.

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν: Και ο Δημήτρης Κοντομηνάς είπε την άποψή του και η χαμηλή τηλεθέαση της Ελένης Μενεγάκη ίσως χρειαζόταν αυτή την "ένεση"...

Δείτε το βίντεο

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *