ροή ειδήσεων

Εκδήλωση της Κομισιόν στο Καστελόριζο για εργασία και καινοτομία


Εκδήλωση στο Καστελόριζο με θέμα Ακριτικοί Παράδεισοι: Καστελόριζο «Ευρωπαϊκά εργαλεία για καινοτομία και ευκαιρίες εργασίας» διοργανώνει το Σάββατο η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.) σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσει για τα "Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη, την καινοτομία και ευκαιρίες εργασίας" ο αναπληρωτής επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Αργύρης Περουλάκης και για τη "Νέα νησιωτική πολιτική διαμέσου της νεανικής επιχειρηματικότητας. Η Ευρώπη Σήμερα" ο αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ Πέτρος 'Αγγος.

Η συγκεκριμένη περιοχή δράσης επιλέχτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, όχι μόνο γιατί το Καστελόριζο είναι ένας προορισμός κομβικής σημασίας, αλλά και γιατί αποτελεί σύμβολο για την αρχή μιας καμπάνιας σχετικά με την επανεκκίνηση της ελπίδας και τις ευκαιρίας για τη νέα γενιά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *