ροή ειδήσεων

Ποτάμι: Κάναμε λάθος, ο δήμαρχος Λέρου έχει δίκιο


Μετά το «άδειασμα» του Σταύρου Θεοδωράκηαπό το δήμαρχο Λέρου
για την υπόθεση των κλιματιστικών σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, το Ποτάμι επανέρχεται με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι ο δήμαρχος έχει δίκιο και «προφανώς με χαρά αποκαθιστούμε τα πράγματα».


Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης στη χθεσινή συζήτηση που έγινε στη Βουλή, ισχυρίστηκε ότι ο Δήμος Λέρου πλήρωσε την αγορά και την τοποθέτηση 240 κλιματιστικών, στον χώρο του Κέντρου υποδοχής προσφύγων και μεταναστών του νησιού.

Ο Δήμαρχος του νησιού με ανακοίνωσή του προς τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και τον πρόεδρο της Βουλήςδιαψεύδει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο και «παρακαλεί τον επικεφαλής του Ποταμιού, να ελέγχει και να διασταυρώνει τις πληροφορίες που δέχεται, ως έγκριτος δημοσιογράφος και μετά να τις παρουσιάζει στο ναό της δημοκρατίας, που είναι η Βουλή των Ελλήνων».

Μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Λέρου, το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει:

«Ο δήμαρχος έχει προφανώς δίκιο και με χαρά αποκαθιστούμε τα πράγματα. Ο Δήμος δεν πλήρωσε για τα κλιματιστικά. Όμως η ουσία παραμένει. Πόσο στοίχισε το hot spot της Λέρου; Κόστισε ή δεν κόστισε 1.568.000 ευρώ ενώ η αρχική προκήρυξη ήταν 520.000;»

«Το ‘παράρτημα Α’ για την ‘κατασκευή κέντρου υποδοχής, ταυτοποίησης (hot spot) στη Λέρο. Τιμή κατ’ αποκοπή για το σύνολο των εργασιών όπως αυτές αναλυτικά περιγράφονται, πεντακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ’. Μάλιστα στο κείμενο αναφέρεται ότι ‘μπορεί να προκύψουν αποκλείσεις, οι οποίες δεν είναι άμεσα ορατές και θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια των εργασιών]. Και εμφανίστηκαν! 1.048.000 ευρώ αποκλίσεις! Τρεις φορές το τίμημα!» προσθέτει το Ποτάμι.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *