ροή ειδήσεων

Παράπονα γονιών: Το ένα έχει σχέση με την μεταφορά των μαθητών από Παστίδα-Μαριτσά προς Κρεμαστή και το άλλο για επεισόδιο σε βάρος μικρού μαθητή

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι σε κάποια σχολεία του νησιού μας υπάρχουν περιπτώσεις bullying, σαν αυτές που προκαλούν τις δικαιολογημένες αντιδράσεις από πλευράς γονιών.

Βέβαια, (για να μην είμαστε απόλυτοι), κι αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, αυτές ίσως να μετριούνται, το πολύ, στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Σίγουρα, όμως, υπάρχουν οι «μάγκες»! Δηλαδή, κάποιοι μαθητές, μεγαλυτέρων τάξεωνοι οποίοι το παίζουν οι «δυνατοί» και μάλιστα σε βάρος παιδιών μικροτέρων τάξεων.


Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη σήμερα σε σχολείο, στη διάρκεια διαλείμματος. Και βέβαια, οι συγγενείς του μικρού παιδιού που το πληροφορήθηκαν, αντέδρασαν, ζητώντας από τους δασκάλους να είναι πιο προσεκτικοί στα διαλείμματα πριν συμβεί κανένα συμβάν με απρόβλεπτες εξελίξεις.




@ Κάτι πρέπει να γίνει με τα δρομολόγια της ΡΟΔΑ, όσον αφορά την μεταφορά των μαθητών από Παστίδα και Μαριτσά προς Κρεμαστή, και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο όπου φοιτούν.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν γονείς, τα παιδιά τους κυριολεκτικά "πατούν το ένα πάνω στο άλλο"! Σαρδελλοποιούνται χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούνται!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Απ΄ ότι αναφέρουν, το ένα λεωφορείο περνά από τα χωριά στις 7 και τέταρτο περίπου, και το δεύτερο «μαζεύει» τα παιδιά γύρω στις 8 παρά κάτι, μ΄ αποτέλεσμα να υπάρχουν μέρες που χάνουν την πρώτη ώρα των μαθημάτων τους!


«Κάτι πρέπει να γίνει», μας λένε. «Να δουν οι αρμόδιοι ποια είναι η καλύτερη ώρα εξυπηρέτησης των παιδιών, και κυρίως να μεταφέρονται χωρίς τον κίνδυνο να υποστούν κάποιο ατύχημα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *