ροή ειδήσεων

Εξοργισμένοι οι συγγενείς της γυναίκας, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της

Εξοργισμένοι είναι οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας από το νησί μας, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της, ύστερα από τα τραύματα που της προκάλεσαν άγνωστοι, στην προσπάθειά τους να της πάρουν χρήματα και κοσμήματα που είχε σπίτι της.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία που εξελίχθηκε πριν από λίγες ημέρες, στην πόλη της Ρόδου μ΄ αποτέλεσμα να υποκύψει στα σοβαρά τραύματά της η 79χρονη Αικατερίνη Αθανασάκη, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με τραύματα στο πρόσωπο, στα γόνατα και στα χέρια.

Για τις συνθήκες τραυματισμού της γυναίκας, που διατηρούσε μανάβικο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, βρίσκονται σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες. Ωστόσο, η Αστυνομία θεωρεί, με επίκληση σχετικής ιατροδικαστικής έκθεσης ότι, ο τραυματισμός και ο θάνατος που επακολούθησε, οφείλονται σε πτώση σε αντίθεση με τους συγγενείς της που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.



Να σημειωθεί ακόμη, ότι, μια γειτόνισσα που φέρεται να βρήκε την ηλικιωμένη χτυπημένη, κλήθηκε από την αστυνομία για κατάθεση και δήλωσε ότι, η άτυχη 79χρονη γυναίκα της είπε, πως η ίδια έπεσε μέσα στο σπίτι της. Η μαρτυρία εξετάζεται με προσοχή, την ώρα που οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία και καταθέσεις.

Πάντως, τα χτυπήματα που είχε στο πρόσωπό της η άτυχη γυναίκα, και η σχετική φωτογραφία που έκανε τον γύρο της Ελλάδας μέσω του διαδικτύου, αλλά και από κάποια κανάλια, προκάλεσαν σοκ στην κοινή γνώμη και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι οι συγγενείς της 79χρονης είναι εξοργισμένοι με τον τρόπο που έφυγε ο δικός τους άνθρωπος και μάλιστα απειλούν τους δράστες όταν φυσικά εντοπιστούν.



Η κηδεία της άτυχης Αθανασάκη έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *