ροή ειδήσεων

ΔΙΚΑΙΩΣΗ - Στην φάκα του Καμμένου έπεσε η Τουρκία. Τώρα παρακαλάει να φύγει η αποστολή του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο (βίντεο)

Από την πρώτη στιγμή διάφοροι ψεκασμένοι που παριστάνουν τους αναλυτές, αλλά και πολλά «πατριωτικά» site λειτουργώντας σαν φερέφωνα της Τουρκικής Πρεσβείας, πολέμησαν λυσσαλέα αυτή την στρατηγική κίνηση της Ελλάδας.


Τελικά όπως είχαμε εξηγήσει από την πρώτη μέρα (Η αλήθεια για το ΝΑΤΟ σε απλά Ελληνικα ) ο Ερντογαν βρέθηκε σε μια νύχτα να έχει απέναντι του, πέραν των Ελληνικών δυνάμεων, όλο τον Συμμαχικό στόλο! Μπορεί φυσικά να μην είναι στρατιωτική επιχείρηση του ΝΑΤΟ, αλλά απλά μια αποστολή, αλλα τώρα κάθε φορά που προκαλούν πρέπει να κάνουν υπερπτήσεις πάνω απο συμμαχικά πλοια κάτι που έχει εκνευρίσει όλους του συμμάχους.
Σκεφτείτε για παράδειγμα έναν κυβερνήτη Ξένης φρεγάτας να «χτυπάει» στο ραντάρ του «άγνωστο» αεροσκάφος, χωρίς σχέδιο πτήσης, σε αποστάσεις που θέτουν την ασφάλεια του σκάφους σε κίνδυνο!
Και όλα αυτά να κατατίθενται στα ημερολόγια των πλοίων και στα αντίστοιχα υπουργεία άμυνας! Τωρα ο Ερντογαν σκοπεύει, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR να παρακαλέσει την απόχωρηση του ΝΑΤΟ, γιατι έχει στριμωχτεί από τον νότο από τον Ιραν, το Ιρακ, τους Κούρδους και την Ρωσία και δυτικά από Ελλάδα και ΝΑΤΟ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/11/16 21:39

    Άκου φίλε μου εσύ που έγραψες το παραπάνω σχόλιο, θα σου αποδείξω με απλά λόγια ότι αυτά που ισχυρίζεσαι είναι απλά ανοησίες.
    1)Όταν μπήκαν οι Νατοικοί στο Αιγαίο, τους σιγόνταραν οι Τούρκοι προσπαθώντας να αντικαταστήσουν το ελληνικό ναυτικό σε περιοχές δικαιωματικά δικής μας αρμοδιότητας.Ο δέ "στρατηγικός" Καμμένος έκανε "μόκο"(στα τέσσερα).Ήταν οι εποχές που ο Ερντογκάν ήταν ευνοούμενος της Αμερικής και στα μαχαίρια με τον Πούτιν.
    Οι όροι των Τούρκων ακολουθήθηκαν κατά γράμμα.Γιατί ,τα σκάφη του ΝΑΤΟ δεν έδεναν ,ούτε δένουν σε "αποστρατικοποιημένα" ελληνικά νησιά κατ' απαίτηση του Ερντογκάν.
    2)Όταν πλακώθηκε ο Ερντογκάν με τους αμερικανούς λόγω Συρίας και τα βρήκε με τον Πούτιν , εδώ μιλάμε για κίνηση ματ,εμείς οι "ψεκασμένοι" όπως καλώς λές, χάσαμε τον έλεγχο του Αιγαίου λόγω ΝΑΤΟ ,μας απειλεί ανοικτά ο Ερντογκάν ,ο Πούτιν μας έγραψε εκεί που ξέρεις λόγω αναξιόπιστης πολιτικής , ψηφίσαμε και τα μέτρα κατά της Ρωσίας , και μας έμειναν οι νατοικοί , αν άκουσες ετοιμάζεται και αλβανικό σκάφος να αρμενίζει στο Αιγαίο μας, και εμείς ακούμε την Γιδοβασίλη και τον "ξεκούμπωτο στρατηγό",παίζοντας πλαιυστέισον στον καναπέ ,ελπίζοντας να μας σώσουν οι νατοικοί με τα"ραντάρ" τους.
    Κούνια που σε κούναγε.
    Άν είχαμε την ελάχιστη αξιοπρέπεια και εθνική πολιτική,
    θα ζητούσαμε από όλα τα "λαμόγια" να σκορπιστούνε απο το Αιγαίο μας
    και θα βγάζαμε τον στόλο μας να κάνουμε κουμάντο στην αυλή μας.
    Κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *